Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Σύγχρονο & λειτουργικό το δημοτικό κτίριο στην οδό Σβορώνου

-Στην τελική ευθεία οι εντατικές παρεμβάσεις ανακατασκευής

-Εντός του Νοεμβρίου η μεταφορά των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας στο ανενεργό πρώην κτίριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας

Την επανάχρηση εντός του Νοεμβρίου, από τις υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κατερίνης του δημοτικού κτιρίου στην οδό  Σβορώνου (που κατά το παρελθόν φιλοξένησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία), σηματοδοτεί η τελική ευθεία των εντατικών εργασιών, για την ανακατασκευή και λειτουργική αναβάθμισή του. 

Ήδη τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης υλοποίησαν και συνεχίζουν κάθε αναγκαία τεχνική παρέμβαση όπως π.χ. ελαιοχρωματισμούς, επιχρίσματα, νέους χώρους υγιεινής, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές υποδομές, πόρτες - κουφώματακ.ο.κ. προκειμένου το κτίριο να μετατραπεί σε σύγχρονο χώρο για τη νέα λειτουργική του χρήση.


«Αξιοποιούμε προς όφελος των δημοτών μας, το κτιριακό απόθεμα του Δήμου.Μετατρέπουμε και αναδεικνύουμε ένα ανενεργό μέχρι πρότινος κτίριο, σε ζωντανό κύτταρο για τις υπηρεσίες μας, στην υπηρεσία του πολίτη» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Τις παρεμβάσεις επιβλέπει και συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας, ο οποίος τονίζει μεταξύ άλλων: «Η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών  και η αποσυμφόρηση της Δημαρχίας είναι βέβαιο ότι θα επιτευχθούν με την επανάχρηση του κτιρίου από τις υπηρεσίες της Δημοτική Αστυνομίας. Όπως διαπιστώνετε σταδιακά ο χώρος διαμορφώνεται και μετατρέπεται εσωτερικά και εξωτερικά σε ένα σύγχρονο και  λειτουργικό κτίριο, που επανεντάσσουμε στον αστικό ιστό της πόλης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου