Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Τέλος από το Δία Δίου ο Στέλιος Νίκου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αστέριο Νίκου έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Ο 28χρονος στόπερ λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυνατεί να ακολουθήσει την ομάδα μας στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής και έτσι πήρε την απόφαση να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην ομάδα του Ολύμπου Βροντούς.

Ο Στέλιος ήταν ένας από τους πιο καθοριστικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σε αυτό το υπέροχο οδοιπορικό της από την Β’ ΕΠΣ Πιερίας έως τη Γ’ Εθνική, ενώ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε έναν προσωπικό άθλο, αφού επιστρέφοντας από τον σοβαρότατο τραυματισμό του στην περόνη κατόρθωσε να αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις του Δία στο πρωτάθλημα ως βασικός και ως δεύτερος αρχηγός πίσω από τον Ηλία Μανίκα.

Η δήλωση του Στέλιου Νίκου: 

«Ένας μεγάλος και πολύ όμορφος κύκλος για εμένα έκλεισε. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Δία Δίου για αυτά τα τρία χρόνια επιτυχιών που είχα στην ομάδα και για τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Εύχομαι τη νέα σεζόν η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία. Τους ευχαριστώ για όλα. Εις το επανιδείν».

Η οικογένεια του Δία Δίου ευχαριστεί από καρδιάς το Στέλιο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη ποδοσφαιρική του διαδρομή και στη ζωή του.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου