Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Θα λείψει ο Ηλίας Κοτσιαρίδης

 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Αύριο Σάββατο 17/10 ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα. 

Η σημερινή προπόνηση του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του, εγινε μπροστά στις εστίες, περιλάμβανε  ασκήσεις τακτικής. Τακτικη που ηταν προσαρμοσμενη στην αγωνιστική συμπεριφορά του αντιπάλου της Κυριακάτικης συνάντησης, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.Στο τέλος παίχτηκε και παιχνίδι τακτικής μικρής χρονικής διάρκειας, με ζητούμενο τα τελειώματα μπροστά στις δυο εστίες.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, που έδειξαν να ξεχνάνε το παιχνίδι της πρεμιέρας και τη νίκη στην Κοζάνη και να επικεντρώνουν πλέον την προσοχή τους, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Θεσσαλική ομάδα, που δείχνει πολύ σημαντικό για τη συνέχεια της πορείας του συλλόγου της Πιερίας. 

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους, ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού, με την κερκίδα του γηπέδου να είναι κλειστή και να επιτρέπεται μόνο, ότι αναφέρουν οι κανόνες διεξαγωγής του αγώνα.

Ο σύλλογος της Πιερίας, δε φέρει καμία ευθύνη για τον κοινόχρηστο χώρο, απο την άλλη πλευρά της κερκίδας που βρίσκεται ο δρόμος.

Σίγουρος απών θα είναι ο Ηλίας Κοτσιαρίδης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κοζάνης, ενώ η αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή, πρωινή τελευταία προπόνηση, θα βγάλει και τους παίκτες, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Αγγελόπουλο – Κωνσταντινίδη, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου