Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

Χρήστος Βούλγαρης και Κώστας Νταντίνης στον ΓΑΣ Σβορώνου

 Στην ομάδα που τον ανέδειξε επέστρεψε ο Χρήστος Βούλγαρης και μαζί με τον Κώστα Νταντίνη αποτελούν τις δυο μεταγραφές που γνωστοποίησε η ομάδα της Πιερίας. 

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ:

Μια ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το ροστερ της ομάδας μας ολοκληρώνεται με την μεταγραφή δύο πολύ καλών ποδοσφαιριστών! Πρόκειται για τους Ντανίτνη Κωνσταντίνο και Βούλγαρη Χρήστο! 

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με πολλές παρουσίες σε καλές ομάδες της περιοχής μας και αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ! 

Ο Χρήστος είναι ένα ταλαντούχο παιδί που τα τελευταία χρόνια παίζει σε ομάδες εκτός του νομού μας και φέτος επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά! Τα στοιχεία του, του επιτρέπουν να αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στη θέση του δεξιού μπακ όσο και σε αυτή του δεξιού εξτρεμ! 

Ευχόμαστε στους δύο ποδοσφαιριστές υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ανακοίνωση για την πρεμιέρα

Το πράσινο φως δόθηκε και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πιερίας επιστρέφει! Η ομάδα μας θα ξεκινήσει τον μαραθώνιο της Α' κατηγορίας με στόχο να παρουσιάσει θελκτικό ποδόσφαιρο φέρνοντας παράλληλα τα αποτελέσματα που αρμόζουν στο ιστορικό μας σωματείο! 

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 16.30 στο γήπεδο της Περίστασης με αντίπαλο την τοπική ομάδα!

Καλή ποδοσφαιρική χρόνια ευχόμαστε με υγεία πάνω από όλα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου