Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΓΑΣ Σβορώνου - Με το ...αριστερό η ομάδα μας

 Με το αριστερό μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας καθως ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην Περίσταση με αντίπαλο την τοπική ομάδα! Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο και να δημιουργεί δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Δελαβεριδη και Καμπεριδη!

Έπειτα και με τη συμπλήρωση 30' λεπτών αγώνα γίνεται η αμφισβητουμενη φάση που ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα! Ενα πλάγιο που δόθηκε ανάποδα κοντά στη μεγάλη περιοχή της ομάδας μας από το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι! 

Ευθύνη φέρει ο βοηθός διαιτητή, μια φάση η οποία προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου μας! Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέβασε την πίεση της , ακόμα περισσότερο από το 60' και μετά όταν και η Περίσταση έμεινε με 10 παίκτες,  δημιούργησε  πολλές ευκαιρίες κυρίως με σεντρες μέσα στην περιοχή ως απόρροια του γεγονότος ότι οι γηπεδούχοι γύρισαν όλοι πίσω από τη σέντρα και κλεισαν τους χώρους! 

Καμία από τις τελικές προσπάθειες  δεν κατέληξε στα δίχτυα και το τελικό 1-0 αφήνει πικρή γεύση με βάση  την προσπάθεια που κατέλαβαν οι παίκτες μας! 

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με: Σακελλαρίδης, Βούλγαρης Χ., Χατζηθεοδώριδης,Βούλγαρης Ν., Ασλανίδης, Ζωβληκας Δ., Μπέλμπας (63' Ντρελαλαι), Ευαγγελόπουλος (46' Γακτζουνης), Δελαβεριδης,Καμπεριδης Χ., Καμπεριδης Β.(79' Καρασταματης).

Επόμενος αγώνας για την ομάδα και πάλι εκτός έδρας αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Τραπεζούντας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου