Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Όλυμπος: Σκοτώθηκε ορειβάτης - Τώρα μεταφέρεται η σωρός του

O Όλυμπος που τόσο αγαπούσε έκρυβε μια παγίδα που στάθηκε μοιραία για τη ζωή του. Ο άτυχος ορειβάτης εντοπίστηκε νεκρός από τους διασώστες…

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 40χρονος ορειβάτης στον Όλυμπο. Χθες το απόγευμα (04-10-2020), στις 17:45 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε μέσω του 112 για άνδρα, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή Λούκι Ολύμπου.

Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Αυτή την ώρα ο νεκρός άνδρας έχει εντοπιστεί και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς της σορού του. Το έργο των Πυροσβεστών δυσχεραίνουν τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και το σημείο το οποίο είναι δύσβατο. Επί τόπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες από τη 2η και 8η Ε.Μ.Α.Κ.

Το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο άτυχος ορειβάτης είναι δύσβατο και εξαιρετικά επικίνδυνο, αφού έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

Πηγή: newsit.gr

Σε εξέλιξη η μεταφορά της σωρού του

Σύμφωνα με το lefteria.blogspot.com, σε εξέλιξη βρίσκεται από άνδρες των ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και Λάρισας αυτή την ώρα η μεταφορά της σορού του 41χρονου ορειβάτη από την Αθήνα που άφησε την τελευταία του πνοή χθες στην θέση "Λούκια", λίγο πριν τον "Μύτικα", την κορυφή του Ολύμπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταφορά της σορού του ορειβάτη γίνεται από το μονοπάτι που οδηγεί προς την θέση "Πετρόστρουγκα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου