Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Δημήτρης Γιαννούλης - Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, μια μεγάλη στιγμή. Νιώθω ευλογημένος

 Για το γεγονός ότι μπήκε στην πεντάδα των αρχηγών και την άποψη του για την σεζόν μέχρι τώρα μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ: Για το πώς αισθάνεται που βρίσκεται στην πεντάδα των αρχηγών: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, μια μεγάλη στιγμή. Είναι μια επιβράβευση για μένα και ευχαριστώ τον Φερνάντο, που ενώ ήταν η σειρά του στο παιχνίδι, είπε στον Μάτος να μου δώσει το περιβραχιόνιο. Νιώθω ευλογημένος, γιατί ανήκω πολλά χρόνια στην ομάδα αλλά τα τελευταία δυο χρόνια είμαι βασικός στέλεχος της ομάδας».

Για το αν μοιάζει το αυριανό σαν ένα ματς πρωταθλήματος: «Έχουμε δει την Ομόνοια στα ματς με τον Ολυμπιακό και ίσως να μοιάζει, αλλά επειδή πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα».

Πόσο εύκολο είναι να μπει ο ΠΑΟΚ σε μια σειρά αγώνων συνεχόμενων: «Η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί. Ο σχεδιασμός έγινε για να παίξει η ομάδα και στην Ευρώπη. Το ρόστερ είναι γεμάτο και έχουμε δυο παίκτες σε κάθε θέση, και σε κάποιες θέσεις ίσως και περισσότερους. Το ρόστερ είναι πλήρες και μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες, αλλά πρέπει να αποφεύγομε τις ατυχίες».

Για την ατυχία στα μεγάλα ματς: «Ήμασταν καλύτεροι σε αυτά τα παιχνίδια. Από την μια μας χαροποιεί, αλλά από την άλλη υπάρχει προβληματισμός. Ίσως να υπάρχει θέμα με την αυτοσυγκέντρωση, αλλά το δουλεύουμε αυτό με τον προπονητή και δεν θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το τι σημαίνουν για τον ίδιο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικά για όλη την ομάδα. Είναι ευκαιρία όλων να διαφημιστούμε μέσα από αυτό. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση για να μεγαλώσουμε και το όνομα του ΠΑΟΚ και το δικό μας. Δεν είναι ώρα να σκεφτώ μια ανανέωση, συνεχίζω και ευελπιστώ για το καλύτερο».

Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου