Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Η Μ.Α.Σ. 25ης Μαρτίου αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της τεχνολογίας και του ποδοσφαίρου της Πιερίας!

Η Μ.Α.Σ. 25ης Μαρτίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία #veo #veo_camera #veo_sports VEO sports camera με έδρα την Κοπεγχάγη. Μια συνεργασία που αλλάζει το επίπεδο της ομάδας και δείχνει τον επαγγελματισμό σε υψηλά επίπεδα που έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο η διοίκηση της ομάδας.

Η VEO είναι μια κάμερα που καταγράφει αγώνες και προπονήσεις, τα επεξεργάζεται, δημιουργεί στιγμιότυπα και μια λεπτομερή βάση δεδομένων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, κάτι που δίνει βάθος και συνέχεια στο έργο του προπονητικού επιτελείου. Ήδη από τον Αύγουστο έχει αρχίσει η καταγραφή και ανάλυση προπονήσεων και παιχνιδιών τόσο της πρώτης ομαδας όσο και των τμημάτων της ακαδημίας καθώς σκοπός είναι η παρακολούθηση, ανάλυση και βελτίωση των αθλητών του συλλόγου ακόμη και από την κατηγορία κ6! 

Παράλληλα με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια βάση δεδομένων με οπτικό υλικό για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά παρακολουθώντας την πορεία και την εξέλιξη του μέσα στο πέρασμα των χρόνων και των ηλικιακών κατηγοριών που συμμετέχει! Υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η κάμερα αυτή πανελλαδικά χρησιμοποιείται μόνο από τις κορυφαίες ομάδες της superleague και απλό την 25η Μαρτίου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου