Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Το Σαββατοκύριακο 24 - 25 Οκτωβρίου η έναρξη του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου η έναρξη του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας, για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-12, Κ-14 και Κ-16.

Τα Σωματεία που συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την έκδοση των Καρτών Υγείας Αθλητή, για κάθε παιδί (κάθε ηλικιακής κατηγορίας) που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα, όπως προβλέπεται.

Οι Κάρτες Υγείας έχουν ισχύ για έναν χρόνο από την ημέρα θεώρησης τους.

Επιπρόσθετα, οι αθλητές θα μπορούν να συμμετέχουν είτε με Δελτίο ΕΠΟ - Υποχρεωτικά για τους γεννηθέντες από 01/01/2007 και προγενέστερα - είτε με Πιστοποιητικό Ταυτοπροσωπίας (Πιστοποιητικό Γεννήσεως με φωτογραφία) συνοδευόμενο πάντοτε, από την Κάρτα Υγείας Αθλητή.

Τα αναγραφόμενα στοιχεία στην Κάρτα Υγείας, θα πρέπει να είναι ακριβώς ίδια, με εκείνα που αναγράφονται στο Πιστοποιητικό-Δελτίο.

Οι διαιτητές των αγώνων είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν απαρέγκλιτα τον κανονισμό.

Για τις Ηλικιακές Κατηγορίες Κ-6, Κ-8 & Κ-10, ανάλογα με την ισχύ των Κυβερνητικών Μέτρων προστασίας για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, σε εύλογο χρόνο και με τη σύμφωνη γνώμη των Σωματείων, θα διεξαχθούν από την ΕΠΣ Τουρνουά φιλικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τους κανόνες διεξαγωγής αγώνων αναπτυξιακών ηλικιών (ΕΠΟ).

*** Για άλλη μια φορά τονίζεται προς όλους ότι, μέχρι νεωτέρας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κάθε εκδήλωση και διοργάνωση του Ποδοσφαίρου, καθορίζονται από τους περιορισμούς που επιβάλλουν τόσο η ΚΥΑ υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.15954/08-03-2020 / “Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις...” όσο και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Προπονήσεων, Επίσημων και Φιλικών Αγώνων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (Σεπτέμβριος 2020).

Για την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου