Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 2.25 του Ολυμπιακού και το 1.97 της Λίβερπουλ



Από το πρόγραμμα της Κυριακής (04/10), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των πρωταθλητών σε Ελλάδα και Αγγλία. Στη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Πας Γιάννινα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ παίζει στην έδρα της Άστον Βίλα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30)

O ΠΑΣ Γιάννινα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Άρη. Θετικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης», προηγήθηκε με δύο τέρματα στο 22ο λεπτό. Στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και τη μείωση στο 48', ισοφαρίστηκε στο 67' και έφυγε με τον βαθμό από τη Θεσσαλονίκη. Ικανοποιητικό το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λιγκ, επέστρεψε δυναμικά στη μεγάλη κατηγορία και φυσικά ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κάργας (αμυντικός).

Ο Ολυμπιακός κόλλησε στο 0-0 με την Ομόνοια στη Λευκωσία, αποτέλεσμα που τον αδικεί με βάση την εμφάνιση. Δημιούργησε 3-4 κλασικές ευκαιρίες, σε παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή στον τερματοφύλακα. Σε συνδυασμό με τη νίκη 2-0 στο πρώτο παιχνίδι εξασφάλισε δίκαια την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κλήρωσε έφερε στον δρόμο τις Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο (2-0) κόντρα στον Παναιτωλικό, έκανε το 2/2 και έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Σε συνολικά τέσσερα παιχνίδια κράτησε το μηδέν σε όλες τις περιπτώσεις. Λογικά θα υπάρξει ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς, εκτός πλάνων οι Σα (βασικός τερματοφύλακας) και Μασούρας (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται απόλυτα σοβαρός στο ξεκίνημα της σεζόν. Αμυντικά ήταν άριστος τακτικά και δέχεται γκολ μόνο με αίτηση. Ποντάρισμα στο combo 2+No Goal με απόδοση 2.25 στην Bet365.

Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρείες με άδεια στην Ελλάδα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (21:15)

Η Άστον Βίλα ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Στόουκ, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 26ο λεπτό, απέτυχε να αντιδράσει και ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τέσσερις φετινές υποχρεώσεις. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί το εκτός έδρας τρίποντο στο Λονδίνο, με το πειστικό 3-0 απέναντι στη Φούλαμ σε αναμέτρηση, που σκόραρε δύο φορές μέχρι το 15ο λεπτό. Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες φετινές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, σε όλες κράτησε το μηδέν και εμφανίστηκε το Goal/Goal. Προχώρησε στην απόκτηση του Ρος Μπάρκλεϊ (μέσος) με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Παραμένει σταθερά εκτός ο τραυματίας Ένγκελς (αμυντικός). Λογικά προλαβαίνει ο κομβικός Γκρίλις (χαφ).

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε εντός έδρας στα πέναλτι από την Άρσεναλ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, από τα 11 βήματα ήταν πιο ψύχραιμος ο αντίπαλος και απώλεσε ένα φετινό στόχο. Στην Πρέμιερ Λιγκ νίκησε με ανατροπή και σκορ 3-1 την Άρσεναλ, έκανε το 3/3 και ήδη έχει ξεφύγει στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Εντός έδρας παρουσιάζεται πανίσχυρη, καταγράφοντας ακόμα ένα ρεκόρ υπό τις οδηγίες του Κλοπ. Θετικοί στον Covid-19 βρέθηκαν οι Τιάγο Αλκάνταρα (χαφ) και Μανέ (επιθετικός), αμφότεροι θα απουσιάσουν από το σημερινό παιχνίδι. Αμφίβολη η συμμετοχή του Χέντερσον (χαφ). Σταθερά εκτός οι Τσιμίκας (μπακ) και Ματίπ (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ασταμάτητη η Λίβερπουλ στο ξεκίνημα της σεζόν, παίζει με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Η Άστον Βίλα δύσκολα θα κάνει την έκπληξη, όταν δέχεται πίεση σπάνια ανταποκρίνεται. Αναμένεται μία σχετική άνετη επικράτησε των «ρεντς», ποντάρισμα στο συνδυαστικό 2+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου