Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Παναγιώτης Παρασίδης - Η νίκη ήταν ο μοναδικός στόχος. Πάμε με πίστη για το 2Χ2 στο Αμύνταιο

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τα Μετέωρα στο Δίον και πρίν την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ερμή στο Αμύνταιο, ο τεχνικός του Δία Παναγιώτης Παρασίδης, έκανε αναφορά στα δυο παιχνίδια:

"Ήταν ένα νευρικό και δύσκολο παιχνίδι κ για τις 2 ομάδες, για εμάς γιατί αγωνιζόμασταν μετά  από ήττα στη πρεμιέρα και για τον αντίπαλο γιατί προερχόταν από 2 συνεχόμενες ήττες με το ίδιο χαμηλό σκορ. Επομένως το ψυχολογικό βάρος, έκανε τις όποιες σκέψεις για όμορφο ποδόσφαιρο να περνάνε σε δεύτερη μοίρα και η νίκη να είναι ο μοναδικός στόχος.

Το παιχνίδι κρίθηκε όπως τα περισσότερα παιχνίδια στις λεπτομέρειες και ευτυχίσαμε να είμαστε εμείς αυτοί που με ένα πεντακάθαρο πέναλτι στο 90' κερδίσαμε το παιχνίδι.

Οι 3 βαθμοί μας δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία για τη συνέχεια απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους βαθμούς και τους ίδιους στόχους με εμάς.

Θα αντιμετωπίσουμε το επόμενο παιχνίδι με σοβαρότητα και πίστη για τη νίκη, την οποία θα διεκδικήσουμε προβάλλοντας αγωνιστικά  χαρακτηριστικά που έχουν οι ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ράστερ μας. Νεανικότητα,ενθουσιασμό,μαχητικότητα και πάθος για διάκρισή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου