Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Όλυμπος Βροντούς-Ερμής Εξοχής 2-1 "Πρασίνισε" το ντέρμπι απ' τα παλιά! VIRAL/ Γ΄ Πιερίας 1η 4-10-20 HD video



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση 

Αλησμόνητες στιγμές άλλων, όχι και τόσο μακρινών, εποχών, επανέφερε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, ανάμεσα στον γηπεδούχο Όλυμπο Βροντούς και τον επανακάμψαντα, στα ερασιτεχικά πρωταθλήματα, Ερμή Εξοχής.

Οι «πράσινοι» (σ.σ. λευκοί στη συγκεκριμένη περίπτωση, ελέω «πράσινων» των κιτρινόμαυρων της Εξοχής στο παιχνίδι), επικράτησαν με 2-1 στο τοπικό «box to box» ντέρμπι, που μπορεί να μην αντιπροσωπεύει επάξια την ιστορία των δύο ομάδων στην κατώτερη κατηγορία των πρωταθλημάτων, αλλά απέδειξε περίτρανα ότι συνιστά μια αναμέτρηση viral και μόνο εκ των ονομάτων των πρωταγωνιστών της.

Οι γηπεδούχοι, με πρόσφατες ποιοτικές προσθήκες στο ενεργητικό τους και με άρωμα... Δία  και προπονητή τον Παναγιώγη Σαρπότα, εμφανώς καλύτεροι από το ξεκίνημα, προηγήθηκαν με τον Δ. Καλαϊτζή, από ασίστ του Νούλα, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι, του Κοσμά Ζαζόπουλου, μπήκαν νωχελικά στον αγώνα, επέδειξαν έλλειψη συντονισμού, πειθαρχίας και συνοχής στο αμυντικό κομμάτι, ενώ δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν μεσοεπιθετικά και να πατήσουν επικίνδυνα την αντίπαλη περιοχή, με εξαίρεση την ευκαιρία του αρχηγού Εγγλέζου. Στην επανάληψη, η Εξοχή έγινε πιο απειλητική κι από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Βασιουρή, που κέρδισε ο Εγγλέζου, στο δοκάρι, ο Σαββίδης πήρε το «rebound», ισοφάρισε κι έδωσε νέα πνοή κι ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, που κυμάνθηκε στην... κόψη του ξυραφιού, με τις δύο ομάδες, πάντως, να επιδιώκουν το χρυσό γκολ της επικράτησης. Οι γηπεδούχοι πολιόρκησαν την αντίπαλη περιοχή, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν τελικά να πετύχουν το γκολ της νίκης με τον Μπακούρα, δέκα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια και με δόση τύχης. Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν πραγματικά απολαυστικά και συναρπαστικά ταυτόχρονα, χωρίς, όμως, ν' αλλάξουν το αποτέλεσμα και τον τελικό νικητή.

Ηighlights: η δίψα του κόσμου να παρακολουθήσει ένα τοπικό ντέρμπι, μετά από παρατεταμένο διάστημα ποδοσφαιρικής αποχής, ξεπερνάει κάθε προσδοκία, γεγονός που αποτυπώνεται και από την προσμονή και την αποδοχή των videos σε όλα τα επίπεδα (σ.σ. ευχαριστούμε από καρδιάς για την ολόθερμη στήριξη και τo feedback)

οι περίτεχνες ενέργειες, οι στημένες εκτελέσεις και οι ασίστ του Νούλα της Βροντούς αλλά και του Δ. Σπανού,

οι εμπνεύσεις, η ταχύτητα και η διεισδυτικότητα του Σαββίδη της Εξοχής,

οι... προπονητικές παρεμβάσεις των ποδοσφαιριστών της Εξοχής, «άλλαξέ με, άσε με λίγο πιο μπροστά, μία ενέργεια θα πάρω, θα βάλω γκολ, δε σου κάνω πλάκα...» και οι αλληλοδιενέξεις, απόρροια και της μεγάλης έντασης που είχε χτυπήσει «κόκκινο»,

η απογοήτευση των ανθρώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για τα μέτρα... παραλογισμού, που απέχουν από το διακύβευμα της προστασίας της υγείας όλων των εμπλεκόμενων και «στραγγαλίζουν» κάθε προσπάθεια υγιούς συμμετοχής και προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

η... οπισθοφυλακή των νεαρών ποδοσφαιριστών της Βροντούς στον πάγκο, με συμμετοχή και στο παιχνίδι, γεγονός που συνιστά αναμφισβήτητη επιτυχία για το νέο εγχείρημα (σ.σ. οφείλουμε να σημειώσουμε ότι είχε επαναληφθεί στο παρελθόν, αλλά δεν είχε διάρκεια, κάτι που είναι αναγκαίο ν' αποφευχθεί)

οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των νικητών,

οι εκκωφαντικές διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών στον διαιτητή και η ψύχραιμη (σ.σ. Ιώβεια) αντιμετώπισή τους,

τα τελευταία δραματικά λεπτά, με τις προσωπικές μονομαχίες ν’ ανεβάζουν το θερμόμετρο της έκρηξης,

Man of the match: ο Ιάκωβος Μπακούρας (1 goal) της Βροντούς, πραγματοποίησε το «παιχνίδι της ζωής του», με καταπληκτικές ενέργειες, συμμετοχή στο αμυντικό κομμάτι, διεισδυτικότητα, ταχύτητα και ζηλευτή τεχνική κατάρτιση, ενώ γλίτωσε τον χαρακτηρισμό του «μοιραίου παίκτη», με την απώλεια της ανεπανάληπτης ευκαιρίας στο 1-1, όταν διέσχισε... τρένο τη διαδρομή από τη Βροντού μέχρι την... Εξοχή, χωρίς αποσκευές!

Yellow card: σε όσες και όσους δεν έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης αγώνες του Ολύμπου Βροντούς και του Ερμή Εξοχής, εντός κι εκτός έδρας αλλά και από το κανάλι μας, με δεκάδες χιλιάδες views μέχρι σήμερα κι αμέτρητα επικά, μοναδικά κι ανεπανάληπτα, comments, εκ των υστέρων, σε viral στιγμές, που μόνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει (σ.σ. όσες και όσοι δεν το έχετε κάνει, αναζητήστε τα videos τώρα με τ' όνομα της αντίστοιχης ομάδας στο κανάλι!)

Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου