Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Πιερικός - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2-0 σε φιλική αναμέτρηση



Με δυο γκολ που πέτυχαν ο Λεωνίδας Κυβελίδης και ο Ενέα Γκατσολάρι, ο Πιερικός κέρδισε 2-0 τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε χθές βράδυ στο Ά ΔΑΚ.

Για τους φιλοξενούμενους του Λεωνίδα Μπίλη ήταν ουσιαστικά η "προβα τζενεράλε" μιας και την επόμενη Κυριακή στην πρεμιέρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Κοζάνη στην πρωτεύουσα της πόλης της δυτικής Μακεδονίας ενώ για τον Πιερικό και το πρωτάθλημα της Football League, κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά ξημερώνει και πότε τελικά θα ξεκινήσει και αυτό το δύσμοιρο πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχει φέτος ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας.

Το πρώτο τέρμα της Κατερινιώτικης ομάδας ήρθε στο 46΄με πλασέ του έμπειρου επιθετικού και το δεύτερο πέτυχε ένα απο τα τελευταία αποκτήματα του Πιερικού με λόμπα δέκα λεπτά αργότερα.

Διαιτητής ήταν ο Τάσος Γιαμούζης

Ο Σάκης Παπαβασιλείου χρησιμοποίησε τους Καραγκιολίδη, Αποστολίδη, Αποστολόπουλο, Γιαλαμίδη, Χαρτσιά, Μακρή, Κριεμάντι, Ίτσιο, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκο, Μηλιώτη (αρχική ενδεκάδα), Παπατολίκα, Τακίδη, Κανταρτζή, Μπουζούκη, Μαυρίδη, Ιντζόγλου, Ζούρκο, Γκατσολάρι, Χατζάρα, Κυβελίδη, ενώ δοκιμάσθηκε και ένας Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Τόλη Καλαϊτζίδη, Καρτσαμπά, Χατζηδίμπα, Μυστρίδη, Τουλκερίδη, Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου, Δαλαμήτρα, Νίκο Καλαϊτζίδη, Λάντι Κόλα, Μότσια, Κατσάρα (αρχική 11άδα), Χριστοδουλής, Μελικιάν, Φερνάντο Κόλα, Τσενικλής, Γιαζιτζόγλου, Ρίζος, Κουζώνης, Σταλίκας, Γαρυφαλλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου