Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

Το 1-2 για τις υπερηχητικές Κορασίδες του Πιερικού και Αρχελάου

 Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ    ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

Πάνθεον Λιτοχώρου – ΣΦΚ Πιερικός 0-3 (9-25, 15-25, 8-25)

ΓΑΣ Αρχέλαος – ΓΑΣ Μελίκης 3-0 (25-17, 25-9, 29-27)

  Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους οι αήττητες κορασίδες του Πιερικού και Αρχελάου πέτυχαν την 3η σερί νίκη τους και μάλιστα χωρίς την απώλεια σετ, κάνοντας το 3 στα 3 στις νίκες και το 9-0 στα σετ. Σαν καλοκουρδισμένες μηχανές οι κορασίδες του Πιερικού και Αρχελάου παρέμειναν στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κάνοντας το 1-2 από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Η δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού και Αρχελάου σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, έχει αποδώσει καρπούς φέρνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Το 1-2 στο πρωτάθλημα των κορασίδων αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της σκληρής ποιοτικής και επιστημονικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού – Αρχελάου.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Ομοσπονδιακό προπονητή Σαρρή Κων/νο κιν. 6944995697. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου