Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Το βόλεϊ του Πιερικού στην Pre League Εθνική κατηγορία


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE

Μεγάλες στιγμές ζει το βόλεϊ της Κατερίνης καθώς η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού ανέβηκε στην Pre League Εθνική κατηγορία. Οι άνδρες του Πιερικού διαγράφοντας μία εκπληκτική πορεία την χρονιά που μας πέρασε στην Α2 Εθνική κατηγορία, κέρδισε επάξια την άνοδο της στην Pre League. Οδήγησε το βόλεϊ της Κατερίνης στην υψηλότερη διάκριση που έχει πετύχει ποτέ ομάδα βόλεϊ στην Κατερίνη.
Η ουσιαστική ένωση στο βόλεϊ Πιερικού και Αρχελάου τόσο σε διοικητικό επίπεδο από άτομα που δίνουν και την “ψυχή” τους για την ανάδειξη του βόλεϊ, όσο και σε αγωνιστικό οδήγησε όχι μόνο σ'αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της ανόδου, αλλά έβαλε και τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, δημιουργώντας μια πανίσχυρη ομάδα.
Μία ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το βόλεϊ της Κατερίνης σε όλο το πανελλήνιο και με την άριστη οργάνωση της σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, δημιουργεί τα εχέγγυα για υψηλότερους στόχους και διακρίσεις. Η ομάδα του Πιερικού πέτυχε αυτή τη διάκριση, στηριζόμενη στο 90% σε Κατερινιώτες παίκτες δείχνοντας της άριστη δουλειά που γίνεται στο τμήμα από το εξειδικευμένο προπονητικό τιμ. Και φέτος οι άνθρωποι που διοικούν το τμήμα βόλεϊ έχουν φροντίσει να ενισχυθεί στο μέγιστο βαθμό η ανδρική ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τον πολύ υψηλό στόχο της ανόδου στην volley league, της ανόδου στο επαγγελματικό βόλεϊ, της ανόδου στην πανελλήνια καταξίωση.
Ο Περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής δήλωσε
 “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη διάκριση, σε αυτή την τεράστια επιτυχία. Αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία για το βόλεϊ της Κατερίνης αλλά και για την διαφήμιση της ίδια της πόλης της Κατερίνης πανελλαδικά. Η διάκριση του βόλεϊ της Κατερίνης συνδέεται άρρηκτα με την ομάδα του Πιερικού (Αρχελάου). Συνεχίζουμε μεθοδικά με σκληρή και επιστημονική δουλειά να οδηγήσουμε το βόλεϊ της Κατερίνης στο υψηλότερο σημείο, εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την ανάδειξη της πόλης της Κατερίνης σε κοιτίδα του βόλεϊ αλλά και του αθλητισμού και του πολιτισμού γενικότερα. Καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους να συστρατευθούν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.”

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου