Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Σε δυο ομίλους το πρωτάθλημα της Football League



Η ανακοίνωση από τη διοργανώτρια: 

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 – Football League, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, με απαρτία.

Οι ομάδες ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση του προεδρείου της Λίγκας και της διοίκησης της ΕΡΤ, με την οποία θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση της αρχικής πρότασης και νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Ενημερώθηκαν επίσης για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Εστάλη επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτη και στον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Στ. Πέτσα για άμεση συνάντηση μαζί τους.

Σχετικά με την προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου για τον προβιβασμό των ΠΑΕ Διαγόρας και ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, το δ.σ. ομόφωνα δηλώνει πως εμμένει στην απόφασή του και συγχαίρει τις δυο ΠΑΕ για την άνοδό τους.

Νωρίτερα σε άτυπη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, οι ΠΑΕ της Football League ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και για την προσφυγή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά την εκδίκαση της οποίας θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της FL που θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου