Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΕΚ με combo στο 1.87 και Βόλφσμπουργκ



Το πρόγραμμα της Πέμπτης (24/09), περιλαμβάνει τη μάχη της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ελληνική ομάδα δοκιμάζεται στην Ελβετία απέναντι στη Σεντ Γκάλεν. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Βόλφσμπουργκ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στην πρωτάρα Ντέσνα από την Ουκρανία.

Οι νικητές από τα δύο ζευγάρια θα κοντραριστούν στα πλέι οφ για μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΕΣΝΑ (21:15)

H Βόλφσμπουργκ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0, με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα της φετινής Μπούντεσλιγκα. Δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες, όσες έφτιαξε απέτυχε να τις ολοκληρώσει με θετικό τρόπο. Την περασμένη εβδομάδα (17/09) νίκησε εκτός έδρας με σκορ 4-0 την Κουκέσι (Αλβανία), εξασφαλίζοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αγνοεί την ισοπαλία στη διοργάνωση για οκτώ σερί αναμετρήσεις, με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο τεχνικός Όλιβερ Γκλάζνερ θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους: Γουίλιαμ, M'Mπαμπού και Πόνγκρατσιτς (αμυντικοί).

Η Ντέσνα προέρχεται από ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Ίνχουλετς. Μετά από τρεις φετινές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, έχει μία νίκη σε δύο ισοπαλίες, με πέντε βαθμούς καταλαμβάνει την 7η θέση. Θα παίξει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και σίγουρα πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός. Στην τεχνική ηγεσία πορεύεται με τον Αλεκσάντρ Ριαμπόκον, που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία από τον Μάρτιο του 2012. Δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Βόλφσμπουργκ υπερέχει σε όλους τους τομείς και αναμένεται να έχει σχετικά εύκολο έργο. Η Ντέσνα θα προσπαθήσει να παίξει σκληρή άμυνα για να έχει ελπίδες, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να λυγίσει στο τέλος. Επιλογή το συνδυαστικό 1+Under 4.5 Goal με απόδοση 1.65 στη Novibet.

Δείτε εδώ όλες τις καινούριες στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ - ΑΕΚ (21:30)

Η Σεντ Γκάλεν μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα Ελβετίας, επικρατώντας με σκορ 1-0 απέναντι στη Σιόν. Πήρε προβάδισμα στο 35ο λεπτό, ενώ από το 57' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη αντίσταση. Τελευταία συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ το 2018, τότε είχε αντιμετωπίσει τη Σάρπσμποργκ και αποκλειστεί στις λεπτομέρειες. Χωρίς ισοπαλία στη διοργάνωση για εννέα διαδοχικές υποχρεώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Ο τεχνικός Πίτερ Τσάιντλερ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Λούτσινγκερ (μπακ).

Θετική εκκίνηση για την ΑΕΚ στη φετινή Σούπερ Λιγκ, με το εκτός έδρας τρίποντο 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Προηγήθηκε στο 68ο λεπτό, στη συνέχεια γλίτωσε την ισοφάριση (75') από τα 11 βήματα και «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Μάνταλο στο 87'. Την περσινή σεζόν γνώρισε τον αποκλεισμό από την Τράμπζονσπορ, ηττήθηκε 3-1 στο πρώτο παιχνίδι και παρά τη νίκη 2-0 στην Τουρκία. απέτυχε να κάνει το βήμα παραπάνω. Μόλις μία ήττα στη διοργάνωση στις 14 πρόσφατες αναμετρήσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και εννέα ισοπαλίες. Ο κόουτς Μάσιμο Καρέκα δεν έχει διαθέσιμους τους Λόπες (μπακ), Λάτσι (στόπερ), Σιμάνσκι, Κρστίτσιτς και Γαλανόπουλος (μέσοι). Κανονικά στην αποστολή τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Σάκχοβ (χαφ) και Γκαρσία (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη αναμέτρηση και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Σεντ Γκάλεν υστερεί σε ευρωπαϊκή εμπειρία, δνουμε οριακό προβάδισμα στην ΑΕΚ και λογικά το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Ποντάρισμα στο combo X2+Under 3.5 Goal με απόδοση 1.87 στο Stoiximan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου