Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στον Κατερινιώτη κεντρικό αμυντικό


Ο Στέλιος Μαλεζάς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον ΠΑΟΚ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως αναφέρει το to10.gr, έπειτα από 17 χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο Στέλιος Μαλεζάς αποφάσισε στα 35 του έτη να «κρεμάσει» τα παπούτσια και να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.

Ο αμυντικός με καταγωγή από την Κατερίνη ανακοίνωσε την απόφαση του, με την τελευταία του ομάδα να είναι η Ξάνθη. Στον ΠΑΟΚ ωστόσο έφτιαξε το όνομα του και κατέκτησε τρόπαια, έχοντας απολογισμό με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα. Με τους «ασπρόμαυρους» αγωνίστηκε σε 241 παιχνίδια και σημείωσε 5 γκολ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλησε να ευχαριστήσει τον Μαλεζά για όλα όσα πρόσφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ανεβάζοντας μία ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με τις καλύτερες στιγμές του «Μάλε» με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«241 παιχνίδια, πέντε γκολ, ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και τρία Κύπελλα. Ήταν μια… τρελή πορεία. Σε ευχαριστούμε», ανέφερε η σχετική ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

241 games, five goals, one Greek Champion, three Greek Cups!
It was a hell of a ride #TheCaptain #Malezas #PAOKStory #ThankYou pic.twitter.com/gGZXQxJUGy
— PAOK FC (@PAOK_FC) September 5, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου