Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο


Θέματα αγροτικής οικονομίας που αφορούν την περιοχή συζήτησε στη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα στο Δημαρχείο, με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Όπως τόνισε ο κος Λυκουρέντζος:«Με τον κο Κουκοδήμο μας συνδέει στενή φιλία από την εποχή που επί σειρά ετών υπηρετήσαμε μαζί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο κος Κουκοδήμος και αυτό το επισημαίνω με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο λειτουργεί καθημερινά ως ο εκπρόσωπος των αγροτών του Δήμου Κατερίνης για ό, τι ζήτημα τους απασχολεί. Ήταν ιδιαίτερα παραγωγική η συζήτησή μας και επικεντρώθηκε και στις αλλαγές που προκύπτουν στις αγροτικές καλλιέργειες υπό το βάρος της κλιματικής αλλαγής και της εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων».



ΕΛΓΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Μία από τις πρώτες προτεραιότητές μας είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και προς την κατεύθυνση αυτή έθεσα στη διάρκεια της συνάντησης προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ χρόνια ζητήματα που χρήζουν επίλυσης, όπως π.χ. οι άμεσες καταγραφές και καταβολές των αποζημιώσεων στον αγροτικό κόσμο, προκειμένου να είναι σε θέση ο αγρότης να ανταποκρίνεται ανά πάσα στιγμή στις υποχρεώσεις του» τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Κουκοδήμος επισημαίνοντας ότι «ο πρόεδρος και προσωπικός μου φίλος Ανδρέας Λυκουρέντζος μας διαβεβαίωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να είναι δίπλα στους δοκιμαζόμενους αγρότες».

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν επίσης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Πιερίας Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κερασοπαραγωγών Ράχης «Άγιος Λουκάς» Δημήτρης Ντούρος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης Γεώργιος Χαρισόπουλος,εκπρόσωποι των καπνοπαραγωγών, στελέχη του Δήμου Κατερίνης κ.α.

Η επίσκεψη του κουΛυκουρέντζου στο Δημαρχείο ολοκληρώθηκε με συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου