Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους



Περισσότερες επιλογές για την άθληση προς όλους, εξασφαλίζουν οι λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς η συντήρηση και αναβάθμισή τους αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.

Προς την κατεύθυνση αυτή εντάσσονται οι εργασίες, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά από συνεργεία των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις, οι οποίες είναι σε εξέλιξη επικεντρώθηκαν κατά την τρέχουσα περίοδο στο Δημοτικό γήπεδο του οικισμού Ανδρομάχης και πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνουν: εργασίες για την αντικατάσταση αντλίας στη γεώτρηση, καθώς και για την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού στο βοηθητικό γήπεδο.

Σε όλη τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου και όπου απαιτηθεί στο σύνολο των αθλητικών κέντρων γίνεται συντήρηση χλοοτάπητα, χώρων αποδυτηρίων, υγιεινής, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών εγκαταστάσεων & υποδομών.

 Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος:«Φροντίζουμε σε καθημερινή βάση τους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας. Οι αθλητικές – γηπεδικές εγκαταστάσεις αποτελούν περιουσία των δημοτών, η οποία μεριμνούμε να συντηρείται συστηματικά, προκειμένου να είναι πάντα στη διάθεσή τους. Με το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, προσφέρουμε περισσότερες επιλογές άθλησης για όλες τις ηλικίες, στην πόλη και στις κοινότητες του Δήμου» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου