Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ελληνικού Ερυθρού ΣταυρούΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον συμπολίτη μας κ. Γραμματικόπουλο Κωνσταντίνο,

Τεχνικό Καταστημάτων Κράτησης Υπουργείου Δικαιοσύνης, για την ευγενική χορηγία ενός βιντεοπροβολέα και μιας οθόνης παρουσίασης, τεχνικό υλικό που ενισχύει τον εξοπλισμό μας και είναι απαραίτητο για τις εκπαιδευτικές δράσεις του Τμήματος.

Η στήριξη του κ. Γραμματικόπουλου, ο οποίος είναι ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας από τη θέση του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, αποτελεί για το Τμήμα μας αφενός ιδιαίτερη τιμή, καθώς δηλώνει έμπρακτα την  εκτίμηση και αναγνώριση  της μακροχρόνιας προσφοράς μας, αφετέρου δε, κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε το Εθελοντικό μας Έργο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Γραμματικόπουλο για την πολύτιμη χορηγία του και ευχόμαστε ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία καθώς και δύναμη ψυχής  ώστε να συνεχίσει την πολύτιμη προσφορά του στον Τόπο μας, προς όφελος της κοινωνίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ.

    Κ ί τ ρ ο υ ς  Γ ε ώ ρ γ ι ο ς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου