Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Με παράδοση το Βέλγιο και Γαλλία με διπλασιασμό



Εξαιρετικά ενδιαφέρον κρίνεται το πρόγραμμα της Τρίτης (08/09), με την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής στο Nations League. Η Γαλλία υποδέχεται την Κροατία, σε παιχνίδι που θα παραταχθεί χωρίς τον Μ'Μπαπέ. Με τρομακτική παράδοση το Βέλγιο κόντρα στην Ισλανδία.
Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος bet365:

ΓΑΛΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45) Γαλλία - Κροατία
Η Γαλλία νίκησε με 1-0 τη Σουηδία στη Στοκχόλμη και πραγματοποίησε ξεκίνημα με το δεξί στο Nations League. Αναμέτρηση με φάσεις και από τος δύο πλευρές, προηγήθηκε με ατομική ενέργεια του Μ'Μπαπέ στο 41ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις ο ντεφορμέ Γκριζμάν αστόχησε σε πέναλτι. Συμπλήρωσε αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων, με επτά νίκες και μία ισοπαλία συνολικό απολογισμό. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε πέντε υποχρεώσεις, με το No Goal να εμφανίζεται σε ισάριθμα ματς. Εκτός αποστολής ο επιθετικός Μ'Μπαπέ, με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να εντοπίζεται θετικός στον Covid-19.
Kάκιστη η Κροατία στην πρεμιέρα, διασύρθηκε με σκορ 4-1 στην έδρα της Πορτογαλίας. Αμυντικά εκτός τόπου και χρόνου οι ποδοσφαιριστές του Ζλάτκο Ντάλιτς, κομβικό το πρώτο γκολ στο 41ο λεπτό και στη συνέχεια ακολούθησε πανωλεθρία. Μόλις μία εκτός έδρας νίκη στα οκτώ πρόσφατα παιχνίδια (επίσημα και φιλικά), με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι απουσίες των ηγετών στα χαφ, Μόντριτς και Ράκιτις έπαιξαν καταλυτικό παράγοντα, χρειάζεται άμεσα να βρει λύσεις στη συγκεκριμένη θέση. Δεν προέκυψαν προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί πλήρης.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Παρά την απουσία του Μ'Μπαπέ, η Γαλλία είναι το φαβορί και διαθέτει αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Η εικόνα της Κροατίας ήταν τραγική στην πρεμιέρα των ομίλων, δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο άσος παίζεται στο 1.66 και δεν ικανοποιεί, για μεγαλύτερη απόδοση πάμε με το combo 1+Over 1.5 γκολ με 2.00 στη bet365.

ΒΕΛΓΙΟ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ (21:45)
Θετική εκκίνηση για το Βέλγιο στον όμιλο του Nations League, με την εκτός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Δανία. Προηγήθηκε στο 9o λεπτό, στη συνέχεια είχε τον έλεγχο και απειλήθηκε ελάχιστα. Πέτυχε δεύτερο γκολ στο 76ο λεπτό, διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε 11 αναμετρήσεις και βρίσκεται σταθερά σε εξαιρετική κατάσταση. Παρά την απουσία του ηγέτη Ντε Μπρόινε (χαφ), έβγαλε θετικά στοιχεία, ενώ με την επιστροφή του στο σημερινό παιχνίδι δίνει περισσότερες λύσεις στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Με τροματική παράδοση απέναντι στην Ισλανδία, σε συνολικά 11 παιχνίδια (επίσημα και φιλικά) μετράει ισάριθμες νίκες. Παραμένει εκτός ο Κουρτουά (βασικός τερματοφύλακας). Δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του Εντέν Αζάρ.
Η Ισλανδία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 1-0 εντός έδρας από την Αγγλία. Έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 70ο λεπτό, στις καθυστερήσεις δέχθηκε γκολ με πέναλτι και στο τέλος απώλεσε ευκαιρία να ισοφαρίσει από τα 11 βήματα. Μετράει μόλις μία ισοπαλία στις 13 τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό οκτώ νίκες και τέσσερις ήττες. Σε αυτό το διάστημα εμφανίστηκε το Under 2.5 γκολ σε οκτώ περιπτώσεις. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Ίνγκασον. Εκτός πλάνων οι Σίγκουρντσον, Γκούναρσον, Γκούντμουντσον (χαφ) και Φινμπόγκασον (επιθετικός).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, το Βέλγιο υπερέχει σε όλους τους τομείς και διατηρεί εξαιρετική παράδοση. Η Ισλανδία δύσκολα θα αντισταθεί και το πιο πιθανό είναι να φύγει με πολλά από στις Βρυξέλλες. Επιλογή το ασιατικό Over 3 γκολ με απόδοση 1.87 στην Bet365.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου