Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Στην Καλαμάτα για την Μαύρη Θύελλα ο Θάνος Παπατόλιος


 Και τον 26χρονο μέσο Θανάση Παπατόλιο, που αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι στην Παναχαΐκή έκλεισε η Μαύρη Θύελλα, όπως αποκαλύπτει και εδώ το Sportstonoto.gr!

Ο Παπατόλιος είναι απο την Κατερίνη, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πιερικό, μετά πήγε σε Αχαρναϊκό, στον ΟΦΗ και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην ομάδα της Πάτρας. Σήμερα (Τρίτη) υπογράφει και ανακοινώνεται και επίσημα από την μεσσηνιακή ΠΑΕ.

Το καλοκαίρι, τον Ιούνιο, υποβλήθηκε σε εγχείρηση ρουτίνας στο μηνίσκο του και πλέον είναι εντάξει και μπορεί άμεσα να αγωνιστεί. Πέρασε δε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με απόλυτη επιτυχία και αυτός. Τον ήθελε, είχε σχεδόν κλείσει πριν λίγες ημέρες σε Δόξα Δράμας, αλλά χάλασε και έτσι τον “άρπαξε” η Μαύρη Θύελλα!

Θα ακολουθήσουν θυμίζουμε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ένας εκ των Ανέστη Νάστου του ΟΦΗ (33 ετών, κεντρικός αμυντικός) και του Μπάμπη Παυλίδη του Απόλλωνα (Βέροια από Γενάρη και μετά, ανήκει όμως ακόμη (!) στον Απόλλωνα, 28 ετών μέσος), για τον οποίο (επίσης) έχουμε γράψει στο Sportstonoto,από τις 30 Αυγούστου, θυμίζουμε ξανά …

Αλλά και ένας ακόμη, όνομα έκπληξη αυτός… Όλα τούτα (τα σημαντικά) μόνο από το Sportstonoto.gr φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου