Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Μεταγραφικές “βόμβες” στην ομάδα του Πιερικού


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ “ΒΟΜΒΕΣ” ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Η ιστορική άνοδος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πιερικού στην Pre League “άνοιξε την όρεξη” στους διοικούντες του τμήματος που φρόντισαν να ενισχύσουν την ομάδα του Πιερικού πραγματοποιώντας μεταγραφικές “βόμβες” που έκαναν τρομερή αίσθηση σε όλο το πανελλήνιο.
Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ φρόντισε να ενισχυθεί στο μέγιστο βαθμό η ομάδα, ώστε να δημιουργηθεί ένα πανίσχυρο σύνολο που είναι έτοιμο να πετύχει ακόμη έναν ιστορικό άθλο, την άνοδο στην Volley League, ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του ελληνικού βόλεϊ (Παοκ, Ολυμπιακό, Παο, Ηρακλη κλπ) φέρνοντας έτσι και την πόλη της Κατερίνης στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.

Το ρόστερ της φετινής ομάδας με τα πολύ μεγάλα και σπουδαία ονόματα που ήρθαν στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί κατά 90%. Παράλληλα οι άνθρωποι του τμήματος βόλεϊ με μεθοδικές και ουσιαστικές κινήσεις ετοιμάζονται για ακόμη μία “βόμβα” που κυριολεκτικά θα τινάξει την “μπάνκα” στον αέρα, ενώ συνάμα εξετάζουν και το θέμα του ξένου παίκτη που θα ολοκληρώσει το έργο τέχνης που με πολύ μεράκι έφτιαξαν οι διοικούντες του τμήματος. Σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις των μετεγγραφών και παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας.
Ο άνθρωπος που έχει οδηγήσει το βόλεϊ της Κατερίνης στις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ο ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού δήλωσε:
“Η διοίκηση του τμήματος έχει κάνει εκπληκτική δουλειά φέρνοντας στην ομάδα πρωτοκλασάτα ονόματα, διατηρώντας και όλο το βασικό κορμό της περσινής ομάδας, δημιουργώντας έτσι μια πανίσχυρη ομάδα. Εργαζόμαστε μεθοδικά έχοντας την τεχνογνωσία τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο, ώστε να φτάσουμε το βόλεϊ της Κατερίνης εκεί όπου πραγματικά αξίζει, στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ. Προσκαλούμε αλλά και προκαλούμε τον κόσμο της Κατερίνης να έρθει να δει από κοντά την ουσιαστική και φοβερή δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ αλλά και να γίνει αρωγός στην προσπάθεια για την καταξίωση της Κατερίνης στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.”

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου