Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Αλέξανδρος Κούρτογλου: Είμαστε η μακροβιότερη ομάδα του ομίλου

Από τη φύση του ο ΓΣΑ πρέπει να πρωταγωνιστεί

Ο Αλέξανδρος Κουρτογλου είναι ο τεχνικός που θα ηγείται στην ομάδα του ΓΣ Αλμυρού στη Γ’ Εθνική. Ο 35χρονος προπονητής σχολιάζει την εξέλιξη της προετοιμασίας της ομάδας του ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς που θα ακολουθήσει, αλλά εκφράζει και την άποψη του για τον όμιλο που θα βρεθεί η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας. Προσωπικά έχω εικόνα από τον καινούργιο όμιλο στον οποίο συμμετέχει η ομάδα μας. Εχω αντιμετώπισει ξανά όλες τις ομάδες του ομιλου και ο ποδόσφαιρικος κύκλος της Γ εθνικής είναι λίγο πολύ γνωστός. Είναι ένας μικρός όμιλος ο οποίος θα κινείται με μια σχετική ισορροπία. Υπάρχουν ομάδες με σημαντική παρουσία στο παρελθόν αλλά και ομάδες που δείχνουν από τις μεταγραφικές τους κινήσεις ότι θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Εμείς ήμαστε η μακροβιότερη ομάδα του ομιλου αριθμωντας την τεταρτη συνεχόμενη σεζόν στην κατηγορία κάτι που σίγουρα μας δίνει αβαντάζ ωριμότητας αλλά και την επιθυμία για διάκριση. Ο ΓΣΑ όπως έχω ξαναπεί είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όπου κι αν αγωνίζεται κι από την φύση του επιβάλλεται να πρωταγωνιστει.

 Ξέρουμε τις δυνατότητες μας… Έχουμε μετρήσει τις δυνάμεις μας και πατάμε σε συνεργασία με την διοίκηση πάνω σένα πρότζεκτ-πλάνο βάση του οποίου βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ορίζουμε τους στόχους μας. Κρατήσαμε τον κορμό της ομάδας και τον παντρέψαμε με έμπειρα παιδιά που μας προσφέρουν ποιότητα αλλά και με πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά της πόλης και της ευρύτερης περιοχης τα οποία μας δίνουν τον νεανικό ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε.

Το ροστερ θεωρώ ότι κατά 90% έχει ολοκληρωθεί και λέω 90% γιατί έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με άλλους δύο παίκτες με τους οποίους μένουν μόνο τα τυπικά κι οποίοι θα μας βοηθήσουν μέσοεπιθετικά. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και όλοι πλέον περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τελειώνοντας θέλει να ευχηθώ στον ποδοσφαιριστη της ομάδας μας Σάκη Καναβο ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου χτες ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Η θετική σκέψη και ενέργεια όλων μας είναι μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου