Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Παναγιώτης Κυπαρίσσης – Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. Πάντα επιτυχίες στις ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας


Η συνεργασία του Παναγιώτη Κυπαρίσση με την ΕΠΣ Πιερίας σε επίπεδο μικτών ομάδων δε θα συνεχιστεί και τη φετινή περίοδο.

Ο έμπειρος τεχνικός συμπλήρωσε δυο χρόνια δουλειάς στις μικτές ομάδες της περιοχής μας κι έτσι πλέον όπως ορίζουν οι κανόνες της ΕΠΟ, δε μπορεί να παραμείνει στο τιμόνι του τεχνικού τιμ για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΕΠΣ Πιερίας για την πετυχημένη τους συνεργασία:


«Ένας κύκλος συνεργασίας 2 ετών με την ΕΠΣ Πιερίας κλείνει. Δυο χρόνια δουλειάς με νέα παιδιά τα οποία έχουν πλούσιο ταλέντο, όνειρα, φιλοδοξίες και μέλλον στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες της τοπικής μας ποδοσφαιρικής ένωσης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Τόσο με τον πρόεδρο Στέργιο Τόκα, όσο και με όλους όσους συνεργάστηκα, είχαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία η οποία πιστεύω ότι βοήθησε και γενικότερα στην εξέλιξη αυτών των παιδιών.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Σπαθάρη, υπεύθυνο διοικητικό παράγοντα για τις μικτές ομάδες, που ήταν πάντα δίπλα μου και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να κυνηγήσουν το όνειρο τους και να χαρούν το ποδόσφαιρο μέσα από αυτό, καθώς και καλή συνέχεια στην διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας, με πολλές επιτυχίες στο έργο τους!

Για εμένα έχει ανοίξει πλέον ένας άλλος κύκλος, ο οποίος έχει να κάνει με την προπονητική. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχω και εκεί αυτά που κατάφερα και πέτυχα μέσα από την πλούσια ποδοσφαιρική μου διαδρομή.»
Παναγιώτης Κυπαρίσσης
Προπονητής Ποδοσφαίρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου