Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Αποχώρησε απο την Παναχαΐκή ο Κατερινιώτης παράγοντας


 Την οριστική του αποχώρηση από την Παναχαΐκή γνωστοποίησε ο Γιώργος Μπέζας.

Ο πρώην (πλέον) γενικός διευθυντής των “κοκκινόμαυρων” γνωστοποίησε την απόφαση του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Επιπλέον, τονίζει πως “όλη η Πάτρα πρέπει να στηρίξει αυτή την υγιή προσπάθεια ενός νέου και άφθαρτου ανθρώπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σ.σ. του Γιώργου Μπάρλου) που μοναδικό στόχο έχει να επαναφέρει την Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια.”

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

“Με αφορμή ένα δημοσίευμα που κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά σε γνωστή ιστοσελίδα θέλω με τη σειρά μου να επιβεβαιώσω την είδηση της αποχώρησης μου από την Παναχαϊκή.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στους λόγους της αποχώρησης μου ωστόσο θα αρκεστώ να πω ότι όλη η Πάτρα πρέπει να στηρίξει αυτή την υγιή προσπάθεια ενός νέου και άφθαρτου ανθρώπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μοναδικό στόχο έχει να επαναφέρει την Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα τον έναν χρόνο παρουσίας μου στην Πάτρα και πιστεύω πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω αυτή την ιστορική ομάδα να βαδίσει όπως της αρμόζει.

Εύχομαι στην ομάδα από καρδιάς να πετύχει τους στόχους της.

Να είστε δίπλα στην Παναχαϊκή στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και όλα θα γίνουν!

Καλή συνέχεια σε όλους!”

Πηγή: matchnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου