Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Στέργιος Τόκας - "Σαββατοκύριακο παίζουμε". Κύπελλο την Τετάρτη 7 και 14 Οκτωβρίου


Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Τα παιχνίδια θα γίνονται χωρίς κόσμο στις κερκίδες και με όχι πάνω απο 50 άτομα συνολικά στον αγωνιστικό χώρο.

Το pieriasport μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα:

"Αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε. Μας ήρθε έγγραφο το οποίο απαγορεύει την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες. Μπορούν να βρίσκονται 50 άτομα συνολικά στο γήπεδο. Ενημερώσαμε τις ομάδες για τον τρόπο με τον οποίο μας ζητήθηκε να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια και ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά."

Μέχρι 50 άτομα συνολικά στο γήπεδο

Με έγγραφο που εστάλη σε όλες τις ΕΠΣ υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ «Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις» και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης όλοι οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται η παρουσία θεατών στα γήπεδα.

Μόνο αξιωματούχοι, υπάλληλοι, άτομα με λειτουργία εργασίας, και διαπιστευμένοι των μέσων ενημέρωσης/δημοσιογράφοι επιτρέπεται να παραβρίσκονται στο γήπεδο.

Κύπελλο την Τετάρτη 7 και 14 Οκτωβρίου 

Με 6 παιχνίδια θα ανοίξει η αυλαία του κυπέλλου την άλλη Τετάρτη 7/10 ενώ και τα υπόλοιπα 6 παιχνίδια του προγράμματος, θα γίνουν την Τετάρτη 14/10. Είχε δοθεί αρχικά άλλη ημερομηνία αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα λόγω πανδημίας, η ΕΠΣ Πιερίας προχώρησε σε αυτή την επιλογή ώστε να βγούν το χρονοδιαγράμματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου