Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Θερμαϊκός Κορινού - Δόξα Μοσχοχωρίου 3-0 σε φιλική συνάντηση


Καλό παιχνίδι και απο τις δυο ομάδες στον Κορινό, με τον Θερμαϊκό να είναι καλύτερος και να παίρνει τελικά την άτυπη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στην Δόξα.

Η ομάδα του Μοσχοχωρίου έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στο σύνολο του Ηλία Τζιόκα, που κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας πως είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του επόμενου Σαββατοκύριακου απέναντι στον ισχυρό φέτος Αχιλλέα, στη Νεοκαισάρεια.


Ο Θερμαϊκός πέτυχε με τον Βαλάντη Κατσούλη ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ με εκτέλεση φάουλ στο 15΄για να λήξει το πρώτο μέρος 1-0.
Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν με τον ίδιο παίκτη στο 47΄τα τέρματα τους με σουτ, μετά απο ωραία σέντρα του Καραμανώλα, για να γίνει το τελικό 3-0 απο τον Όλιγκερ στο 70΄ με σουτ του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Κορινού.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τους:
Βασιλειάδη, Ταγκαλίδη, Υφαντίδη, Αντωνιάδη, Κατσούλη Χριστ., Κατσούλη Αστ., Αρσένη, Πιατίδη, Καραμανώλα, Κατσούλη Βαλ. και Όλιγκερ.

Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι:
Βαλτασίδης, Έρικ, Σπανός, Καμτσιου, Τόνι και Παναγιωτίδης.


Τόσο ο Ηλίας Τζιόκας, όσο και οι Σταύρος Διαμαντόπουλος, Μάκης Κωνσταντινίδης, έμειναν ικανοποιημένοι απο την απόδοση των παικτών του Θερμαϊκού, η οποία ευχαρίστησε και τον πρόεδρο Σάββα Αβραμίδη.

Ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας του Θερμαϊκού δήλωσε μετά τον αγώνα στο Pieriasport:


"Είμαι ευχαριστημένος με την σημερινή προσπάθεια των παιδιών. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Έχω καθημερινή επαφή με το τεχνικό τιμ της ομάδας, με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να αποτελεί τον άνθρωπο που με ενημερώνει για τα τεχνικά θέματα και την κατάσταση που βρισκόμαστε σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ και ο Κώστας ο Χάρλας με έχει πάντα ενήμερο για ότι θέμα προκύψει διοικητικά για τον σύλλογο.
Έχουμε δημιουργήσει μια φοβερή λειτουργικά ομάδα ανθρώπων στην οποία είμαι επικεφαλής εγώ, που λύνει κάθε πρόβλημα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και είμαστε ικανοποιημένοι γι αυτό!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου