Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ - Ευχές για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021


Με την ευκαιρία  μετά την κλήρωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου των ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021  της  ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  η ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ θέλει να ευχηθεί να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!
Ευχές σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, που είναι και οι πρωταγωνιστές, να είναι υγιείς και στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθαι.’’ Στους παράγοντες όλων των ομάδων, να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Η ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ σέβεται τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας και θα είναι παρών σε οποιαδήποτε θετική ενέργεια που έχει σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ, αλλά και όλους τους φιλάθλους του νομού μας να συμβάλλουν από τη μεριά τους, ώστε φέτος να έχουμε ένα πρωτάθλημα με όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς ακρότητες και να χαίρονται όλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο με τις οικογένειές τους.

Γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι γιορτή και καλούμε παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους, να χαρούμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου