Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Κατασκευή τοπικού δικτύου ομβρίων στο 19ο Δημοτικό Σχολείο

Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα του 19ου Δημοτικού Σχολείου(περιοχή Τιμίου Σταυρού),βρίσκει επιτέλους τη λύση του. Ο λόγος για την κατασκευή από τη ΔΕΥΑΚ τοπικού  δικτύου ομβρίων, επί της οδού Τυρταίου, με παράλληλη κατασκευή σχαρών, για την ομαλή απορροή και τη μη συγκράτηση λιμναζόντων υδάτων. 

Με την ολοκλήρωση των εργασιών καθίσταται ασφαλής και ομαλή η διέλευση των μαθητών κατά την είσοδό τους και έξοδο από τον αύλειο χώρο της σχολικής μονάδας.Στη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε σήμερα, την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των εργασιών εξέφρασε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Συνεχίζουμε, όπως άλλωστε δεσμευτήκαμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, να δίνουμε προτεραιότητα στα σχολεία μας. Πάντα με σεβασμό στα χρήματα του δημότη, με εποικοδομητική συνεργασία των υπηρεσιών μας με την εκπαιδευτική κοινότητα, συμβάλλουμε στην εύρυθμη καθημερινότητα των σχολικών μας μονάδων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου