Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Γκολ με 1.97 και 2.27 στην Πρέμιερ Λιγκ



Δύο επιλογές περιλαμβάνει το κείμενο της Δευτέρας (28/09), αμφότερες προέρχονται από την 3η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι στο «Άνφιλντ», με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ να φιλοξενεί την Άρσεναλ.

Νωρίτερα, η Φούλαμ υποδέχεται στο Λονδίνο την Άστον Βίλα.

ΦΟΥΛΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (19:45)

Η Φούλαμ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, ακολουθεί (01/10) η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα 4-3 στην έδρα της Λιντς, σε παιχνίδι με τις άμυνες να πηγαίνουν περίπατο. Στο 57ο λεπτό είχε ήδη δεχθεί τέσσερα τέρματα, στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, πέτυχε δύο γκολ και προς το τέλος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Δεύτερη σερί ήττα σε ισάριθμες φετινές αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, όλες ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 Goal. Ο τεχνικός Σκοτ Πάρκερ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Άστον Βίλα νίκησε 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι, πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο στο Λιγκ Καπ. Στις 01/10 υποδέχεται τη Στόουκ, είχε προηγηθεί η νίκη με σκορ 1-0 στην Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 12ο λεπτό, στη συνέχεια ο νεοφερμένος τερματοφύλακας Εμιλιάνο Μαρτίνεζ έπιασε πέναλτι (36') και τελικά βρήκε τη λύση στο 63'. Με κάκιστη πρόσφατη παράδοση απέναντι στη Φούλαμ, μετράει πέντε σερί εκτός έδρας ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Ντιν Σμιθ δεν έχει διαθέσιμο τον τραυματία Ένγκελς (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν περίπου τις ίδιες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Υπερισχύει οριακά η Φούλαμ λόγω πρόσφατης παράδοσης, αλλά μέχρι εκεί αφού κρίνεται ανάξια εμπιστοσύνης. Η Άστον Βίλα έχει μπει καλύτερα στη σεζόν, περιμένουμε να κριθεί οριακά και δίχως να ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με απόδοση 1.97 στη Sportingbet, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00)

Η Λίβερπουλ διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 7-2 τη Λίνκολν, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Στις 01/10 υποδέχεται την Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται δύο φορές μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, αγωνίστηκε ο Τσιμίκας σε ολόκληρο το 90λεπτο. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από νίκη 2-0 στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι, με τον Σαντιό Μανέ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός σκόραρε δύο φορές στο διάστημα 50'-54', με τους «ρεντς» να παίζουν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 765ο λεπτό ο γκολκίπερ Άλισον έπιασε πέναλτι και κράτησε το μηδέν. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μάτιπ (στόπερ) και Χέντερσον (χαφ).

Η Άρσεναλ νίκησε 2-0 στην έδρα της Λέστερ, προκρίθηκε στον επόμενη φάση του Λιγκ Καπ και θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Ο Μικέλ Αρτέτα έκανε ροτέισον, οι Λονδρέζοι βρήκαν λύσεις και δύο τέρματα στο β' 45λεπτο. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η οριακή νίκη με σκορ 2-1 στο «Έμιρατς» με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ. Μετά από δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμα τρίποντα και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Εκτός αποστολής ο Μουστάφι, Παπασταθόπουλος και Σέντρικ Σοάρες (αμυντικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, βρίσκοντας πανεύκολα λύσεις στο σκοράρισμα. Ζευγάρι με τρομακτική παράδοση στα μεγάλα σκορ, αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και καταλήγουμε στο Over 3.5 Goal με 2.27 απόδοση στην Sportingbet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου