Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ολυμπιακός Βόλου - Πιερικός 1-0 σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)

 Ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε ακόμη ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών του για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να βγει κερδισμένη από κάθε μονομαχία, ασκώντας παράλληλα ασφυκτικό πρέσινγκ, το οποίο απέδωσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν και προηγήθηκε (1-0), με τέρμα του Παπαδημητρίου στο 45’+1’. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο χρειάζεται να δουλέψουν περισσότερο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο τελείωμα των φάσεων.

Φιλική νίκη, με σκόρερ τον Παπαδημητρίου

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια κλασική ευκαιρία μέχρι τις καθυστερήσεις. Στο 45’+1’ ο Κόλα μεταβίβασε ωραία τη μπάλα στον Σκοπελίτη, ο οποίος έβγαλε παράλληλη σέντρα, με τον Παπαδημητρίου να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να κάνει το 1-0 (σ.σ. το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου), με κοντινή προβολή. Στο 45’ ο Αποστολόπουλος έπιασε από το λαιμό τον Γραικό, με τον δεξιό οπισθοφύλακα των «ερυθρόλευκων» να μη μπορεί να συνεχίσει, ενώ τη θέση του πήρε ο Αγιώτης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος από τον Πιερικό, αλλά δεν κατάφερα να πετύχει κάποιο τέρμα. Στις αρχές του δεύτερου 45λέπτου, ο διαιτητής του αγώνα, Γιάννης Κούστας, απείλησε να σταματήσει το παιχνίδι, διότι τον έβριζαν από τον πάγκο του Πιερικού. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει ο Κιβελίδης από το παιχνίδι. Τελικά, ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού δεν αποχώρησε, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου είχε δύο καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. 

Στο 83’ ο Μπαράνκο που αποκτήθηκε την περασμένη Παρασκευή (25/09) από τους «ερυθρόλευκους» και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του στο σημερινό φιλικό, μεταβίβασε τη μπάλα στον Μπόλη, αλλά το σουτ του τελευταίου δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Επίσης, ένα λεπτό αργότερα, το σουτ που επιχείρησε, ο Αγρόδημος, μπλόκαρε, ο Καραγκιολίδης.

Σκόρερ: 45’+1’ Παπαδημητρίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Γραικός (45’ λ.τρ. Αγιώτης), Μπουτζίκος, Ρόκας (46’ Βασιλούδης), Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς (89’ Μαστακούλης), Αγρόδημος, Κόλα (85’ Μπόλης), Ντα Κάμπο (88’ Μπέικος), Σκοπελίτης (77’ Παπακώστας), Παπαδημητρίου (58’ Μπαράνκο, 90’ Ενκόα).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καραγκιολίδης (85’ Τζήμας), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης (73’ Κανταρτζής), Αποστολόπουλος, Μακρής (46’ Ζούρκος), Κριεμάλντι (46’ Γκατζολάρι), Ίτσιος (46’ Ιντζόγλου), Δεμιρτζόγλου (61’ Σαχινίδης), Μηλιώτης (46’ Χατζάρας), Μπενίσκος (46’ Κιβελίδης).

Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου