Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

Άρεσε ο Θερμαϊκός του Σάββα Αβραμίδη!


Η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του Κορινού, γέμισε αισιοδοξία τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, και η προσπάθεια που γίνεται φέτος δείχνει να δικαιώνει τον πρόεδρο του Θερμαϊκού Σάββα Αβραμίδη και τις επιλογές του.

Μπορεί η Μαρτίου να μην χρησιμοποίησε το αρχικό της σχήμα με Δία Δίου και Πιερικό, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της με τον Νίκο Τσαγκαλίδη να θέλει να δώσει χρόνο σε όλους αλλά αυτό ευνόησε τους γηπεδούχους, που έστω και σε φιλικό επίπεδο, έδειξαν πως θα αποτελέσουν φέτος ισχυρό και υπολογίσιμο αντίπαλο για κάθε ομάδα της κατηγορίας.


"Εγώ την ομάδα θα την φτιάξω στολίδι" 
είπε στο Pieriasport ο πρόεδρος της ομάδας του Κορινού Σάββας Αβραμίδης.

"Το νοικοκυριό που έχω σαν επιχειρηματίας και η φιλοσοφία μου στην καθημερινότητα, θα περάσουν και στην ομάδα. Βλέπετε πως λειτουργούμε. Έχουμε το πιο ολοκληρωμένο τεχνικό τιμ με καταξιωμένους προπονητές. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα φτιάξουμε μια νοικοκυρεμένη ομάδα που θα τη χαίρεται ο κόσμος του Κορινού!"

Ο Σάββας Αβραμίδης φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα. Ο Θερμαϊκός βάδιζε πάνω σε τεντωμένο σχοινί τον τελευταίο καιρό και μετά την αποχώρηση του Αλέκου Καλτσίδη κινδύνευε να μην συμμετέχει φέτος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας. Ο Σάββας Αβραμίδης όμως είχε αντίθετη άποψη και το απέδειξε με τις κινήσεις του.


Σταύρος Διαμαντόπουλος, Ηλίας Τζιόκας, Κώστας Χάρλας και Μάκης Κωνσταντινίδης, αποτελούν εγγύηση για το αγωνιστικό τμήμα, με έναν πρόεδρο κοντά τους, που όπως όλα δείχνουν, δεν φοβάται τίποτα και δεν κάνει εκπτώσεις πουθενά. Θέλει έναν ισχυρό Θερμαϊκό και όλα δείχνουν πως εύκολα ή δύσκολα, θα τον έχει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου