Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

Αλέξανδρος Κούρτογλου - Έχουμε ακόμα ανήφορο μπροστά μας


Ο Αλμυρός έδωσε την Παρασκευή το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του με αντίπαλο τον Αίαντα (δείτε εδώ), και ο κόουτς του Αλέξανδρος Κούρτογλου δήλωσε στη mikriliga.com ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών αλλά και από το ότι μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων, άπαντες είναι υγιείς:

«Ήταν το πρώτο φιλικό για μας. Δεν χρήζει φυσικά ανάλυσης…

 Ασχοληθήκαμε περισσότερο με το αθλητικό κομμάτι από το οποίο για την εποχή είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα θα χρειαστούμε κάποια ενίσχυση ακόμα και είμαστε υπό διερεύνηση συγκεκριμένων στόχων.

Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση κ την προσπάθεια των παικτών και από το ότι ολοκληρώσαμε την Τρίτη βδομάδα μας όντας όλοι υγιείς.

 Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση για μας. Έχουμε ακόμα ανήφορο μπροστά μας.»

«Είναι νωρίς να πούμε πώς ολοκληρώθηκε το ρόστερ!»

Σε ερώτηση που του έγινε όσον αφορά την ολοκλήρωση του ρόστερ, ανέφερε πώς είναι νωρίς ακόμα και πώς ο σύλλογος βρίσκεται εν αναμονή της ανακοίνωσης της διοργανώτριας αρχής όσον αφορά τους ομίλους:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα δεδομένης της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε για να πούμε πως από τώρα ολοκληρώθηκε το ρόστερ.

 Έχουμε ήδη φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και περιμένουμε από την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώσει ομίλους και φυσικά τους αντιπάλους μας ώστε να κινηθούμε αναλόγως.»
Ρεπορτάζ: Χρύσα Ζερβού
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου