Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Έναρξη εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Κατερίνης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Γ.Α.Σ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ - ΜΥΛΑΥΛΑΚΟΥ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το Δ.Σ. της ομαδος και οι προπονητες των τμηματων υποδομης ,βρισκονται στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουν - ενημερωσουν την εναρξη προπονησεων και εγγραφη των παιδιων στα τμηματα υποδομης του Συλλογου για την νεα ποδοσφαιρικη χρονια.

Μια νεα χρονια σχολικη - ποδοσφαιρικη που ξεκιναει με ονειρα - ελπιδες - προσδοκιες για τα παιδια και τουςγονεις.

Μια νεα χρονια που ξεκιναει με ονειρα - ελπιδες - προσδοκιες για τα παιδια και τουςγονεις που μεσα απο το παιχνιδι Χαριζει ξεγνοιασια - χαρα - αλλα και ανδρεναλινη. Τα βοηθαει να αποκτησουν πειθαρχια - εστιαση στους στοχους ,και σωστη διαπλαση του χαρακτηρα, και που θα τα θωρακιση απεναντι απο κακες επιρροες - πειρασμους - επικινδυνα μονοπατια. Σταθερη επιδιωξη ειναι η οσο μεγαλυτερη και ενεργη παρουσια και συμμετοχη των γονιων ωστε με συλλογικη προσπαθεια να υπαρχουν τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα για τα παιδια μας .

Παρακαλουμε και προσκαλουμε τους ενδιαφερομενους γονεις και παιδια να εγγραφουν και να συμμετασχουν ενεργα στην συλλογικη προσπαθεια οπως κανουμε εδω και χρονια.

Για καθε πληροφορια - προτασεις θα μας βρειτε καθε μερα στο γηπεδο της ομαδος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ απο το απογευμα μεχρι και τις νυκτερινες ωρες

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΙΤΣΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο και συγχαρητηρια για την οργανωση σας,και το περιβαλλον της ακαδημιας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή