Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Με ένα τρομερό γκολ είπε… καλησπέρα ο Λάζαρος Λάμπρου στην Τβέντε (βίντεο)


Μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικές ημέρες εκεί, ωστόσο, ο Λάζαρος Λάμπρου συστήθηκε με… εκπληκτικό γκολ στο κοινό της Τβέντε.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 19/12/1997) Έλληνας επιθετικός επέστρεψε πρόσφατα στην Ολλανδία με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για την Τβέντε.

Ήδη από το πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς ευτύχισε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο νικηφόρο φιλικό της ομάδας του με 3-1 απέναντι στην Εξέλσιορ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Κατερίνη έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Πανιώνιο, ενώ την σεζόν 2018/19 πήγε για πρώτη φορά στην Ολλανδία, για λογαριασμό της Φορτούνα Σίταρντ.

Κατά την περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, έδωσε το παρών σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας μόλις 3 τέρματα, μοιράζοντας παράλληλα 1 τελική πάσα.

Πλέον, ο Λάμπρου, όντας για ακόμη μια φορά κάτοικος Ολλανδίας, επιθυμεί να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με την ελπίδα ότι στο άμεσο μέλλον η Εθνική Ελλάδος θα του χτυπήσει την… πόρτα.

Στο 03:46 μπορείτε να δείτε το τρομερό γκολ του Λάμπρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου