Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Τελείως ανυπόστατες οι φήμες για πολλά κρούσματα κορωνοϊού στο Μοσχοχώρι - Διάψευση από την Τοπική Κοινότητα


Στόχος ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το Μοσχοχώρι Πιερίας σχετικά με τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού στον οικισμό.


Προς αποκατάσταση, λοιπόν, της αλήθειας και διάψευσης όλων των ανυπόστατων «πληροφοριών» και φημών, που αναπαράγονται κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αναστάτωση στους κατοίκους όχι μόνο του χωριού αλλά ολόκληρης της Πιερίας, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Στο Μοσχοχώρι έχει εντοπιστεί ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για άτομο το οποίο ήρθε στην Ελλάδα από το εξωτερικό στις 31/7 και στις αρχές Αυγούστου αισθάνθηκε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Έκτοτε και σύμφωνα με τις οδηγίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, βρίσκεται σε περιορισμό.

Ακολούθησε ιχνηλάτηση και όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, τόσο από την οικογένειά του όσο και από το φιλικό του περιβάλλον υποβλήθηκαν σε αντίστοιχα τεστ, τα οποία βγήκαν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Επομένως, τονίζουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ δεν έχει εντοπιστεί στο Μοσχοχώρι και οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός αποτελεί διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας
Ευθύμιος Κατσαντώνης
και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μοσχοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου