Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ξάνθη-Απόλλων: Ορίστηκε για την Τετάρτη το μπαράζ, τι ισχύει με το πρωτόκολλο


Όπως αναμενόταν, το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα αναβλήθηκε. Το πρωί του Σαββάτου έγινε γνωστό πως μέλος της αποστολής της ακριτικής ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό (σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή) κι έτσι το ματς δεν θα μπορούσε να γίνει.

Μάλιστα επισημοποιήθηκε η αναβολή μιας και η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας».

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις. Ηδη όλα τα μέλη της αποστολής της Ξάνθης έκαναν τεστ. Την Κυριακή θα γίνουν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα. Την Δευτέρα θα υποβληθούν σε νέο τεστ και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Τρίτη. Εάν όλα είναι αρνητικά τότε το ματς θα γίνει κανονικά την Τετάρτη. Εάν όχι θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα απόφαση της ΕΠΟ.
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου