Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Βλάντιμιρ Μπάγιτς - Σας ευχαριστώ! Ιδιαίτερα τον Κώστα Τόσκα έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα!


Το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, πρώην τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Βλάντιμιρ Μπάγιτς, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον σύλλογο της Θεσσαλίας.
Η ευχαριστήρια επιστολή του:

<<Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Κούγια και τον κύριο Γρηγορίου που με επιλέξανε να πάω στη Λάρισα μια ομάδα με μεγάλη Ιστορία και υψηλούς στόχους.
Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους αλλά και να ευχαριστήσω τον Υπέροχο κόσμο της ομάδας και να τους ζητήσω να είναι δίπλα μας και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.


Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Ομάδα του Λεβαδειακού και τον κύριο Κομπότη για την ευκαιρία που μου έδωσαν να έρθω να παίξω στην Ελλάδα.
Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους κύριους Τόσκα Κώστα που είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και σε αυτόν οφείλεται η καλή μου παρουσία και βελτίωση, αλλά και τον κύριο Φαράντο Δημήτρη για την στήριξη του σε ότι χρειαζόμουν στο διάστημα που ήταν στον Λεβαδειακό.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου