Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

Συνεχίζει δυνατά ο Θερμαϊκός - Ευχαριστήριο σε ΚΡΥΣΤΑΛ - Φιλικό με ΑΕΛ το Σεπτέμβριο!


Χωρίς φιλικό κύλησε το Σαββατοκύριακο για τον Θερμαϊκό Κορινού, με τον Ηλία Τζιόκα και τους ποδοσφαιριστές του όμως, να δουλεύουν σκληρά συνεχίζοντας την προετοιμασία τους εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. 
Μάλιστα χθές το πρωί πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια τακτικής στο γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κορινού να ...καταπίνουν πολλά χιλιόμετρα δουλεύοντας συνάμα με μπάλα προετοιμάζοντας το αγωνιστικό τους προφίλ για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε 20 περίπου ημέρες.

Ο πολύπειρος Σταύρος Διαμαντόπουλος αξιολογεί σε καθημερινή βάση την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του Θερμαϊκού και ανάλογα κατευθύνει το αγωνιστικό τμήμα σύμφωνα πάντα με τον χρόνο που έχει στη διάθεση της η ομάδα πριν μπει στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.


Ευχαριστήριο στο ΚΡΥΣΤΑΛ του Γιώργου Παλαιολόγου

Μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση, σύσσωμο το τεχνικό τιμ και οι 25 παίκτες που δούλεψαν στο γήπεδο, απόλαυσαν τις μοναδικές δημιουργίες του Ζαχαροπλαστείου ΚΡΥΣΤΑΛ στον Κορινό. Ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Παλαιολόγου για μια ακόμη φορά έδειξε την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα του Κορινού, προσφέροντας όλα τα γλυκά στην ομάδα του Θερμαικού.

Ο πρόεδρος Σάββας Αβραμίδης, εκ μέρους του ΔΣ, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Γιώργο Παλαιολόγου για την ευγενική προσφορά του στην ομάδα.

Φιλικά παιχνίδια

Στον Άγιο Σπυρίδωνα με τον τοπικό Όλυμπο αγωνίζεται την Τετάρτη ο Θερμαϊκός σε φιλικό προετοιμασίας. Η ομάδα του Κορινού θα δώσει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα σε δυο μέρες αφού και την Πέμπτη θα δώσει νέο φιλικό, αυτή τη φορά με τον Καλλιθεακό στον Κορινό.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Pieriasport ο πρόεδρος του Θερμαϊκού Σάββας Αβραμίδης βρίσκεται σε επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισας Αλέξη Κούγια για να δρομολογηθεί φιλικό με την ΑΕΛ στον Κορινό, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου