Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Αθωώθηκε ο φερόμενος με κορωνοϊό ταξιτζής στην Κατερίνη - Υποτιθέμενο το σπάσιμο της καραντίνας


Ανατροπή στην υπόθεση του ταξιτζή στην Κατερίνη, ο οποίος φερόταν ότι έσπασε την καραντίνα που του είχε επιβληθεί, επειδή είχε έρθει σε επαφή με πελάτη που αποτελεί επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19.


Σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, ουδέποτε του επιβλήθηκε καραντίνα παρά μόνο του απευθύνθηκε η σύσταση για αυτο-παρακολούθηση  αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος από την Κινητή Μονάδα Δειγματοληψίας Πιερίας για SARS- COV 2.

Δύο ημέρες μετά τη λήψη του δείγματος από την παραπάνω Κινητή Μονάδα, δηλαδή στις 29 Ιουλίου 2020, το αποτέλεσμα έδειξε πως ήταν αρνητικός στον κορωνοϊό Covid-19, και επομένως, μπορούσε να εργαστεί κανονικά.

Σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης αθώωσε τον οδηγό στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για το υποτιθέμενο σπάσιμο της καραντίνας λόγω έλλειψης στοιχειοθέτησης του αδικήματος της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε συνδυασμό με την από 25/2/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του Ν.4682/2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου