Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Το απρόοπτο με τους Παοκτσήδες και η διακοπή του αγώνα στο Ν. Κεραμίδι (φωτο)


Είχε και απρόοπτα το φιλικό του Ν. Κεραμιδίου χθές, στην αναμέτρηση του τοπικού Εθνικού με τον ΠΑΟΚ. Απρόοπτο βέβαια για εμάς τους ήρεμους φίλους του ποδοσφαίρου στην επαρχία που αποφεύγουμε τις εντάσεις και τα παρατράγουδα αφού λίγο-πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Το σίγουρο είναι όμως ότι αυτό δεν ισχύει και με αυτούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.


Ήταν περίπου το 25ο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο πρώτος βοηθός της φιλικής συνάντησης Τάσος Γιαμούζης, δέχθηκε την ...δροσιά της μπύρας απο τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ήταν πίσω του και συγκεκριμένα στην μοναδική κερκίδα του γηπέδου του Ν. Κεραμιδίου. Δεν έπεσε μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο απλά τον περιέλουσαν με μπύρα και αυτό ήταν η αφορμή για να διακόψει άμεσα το παιχνίδι ο διαιτητής του αγώνα Μέγας για να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και να ηρεμήσουν τα ...πνεύματα.
Μάλιστα εκεί πήγαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Ιωσηφίδη, να ζητά απο τους οπαδούς του δικεφάλου να μην ρίξουν ξανά οτιδήποτε στον αγωνιστικό χώρο ώστε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι κανονικά.

Όπως και τελικά έγινε, με το παιχνίδι να συνεχίζεται για τη συνέχεια κανονικά και τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην δημιουργούν ξανά πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα αλλά να ενισχύουν με τραγούδια και συνθήματα την ομάδα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου