Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Μπάγερν και στον …κορωνοϊό - Του Μάριου Καπετανάκη


Μπορεί μια ασθένεια να αλλάξει τον τρόπο ενός αθλήματος; Ο κορονοϊός απέδειξε πως μπορεί.

Η πανδημία «χτύπησε» όλο τον κόσμο, σταματώντας τα πάντα στον αθλητισμό για παραπάνω από δύο μήνες, φέρνοντας ταυτόχρονα τα πάνω κάτω σε ΕΠΟ, σε φιλάθλους και ομάδες, για πολλούς μήνες ακόμη.

Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα για να ασχοληθούμε σε εποχές κορωνοϊού. Είναι όμως κι αυτό ένα ερώτημα που δεν αφήνει αδιάφορους εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους σε όλη την Ευρώπη, ούτε άλλωστε τους μεγάλους συλλόγους που λειτουργούν ως επιχειρήσεις με ανελαστικά έξοδα εκατομμυρίων και αγωνιούν για το μέλλον.

Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών και πλέον οι ελπίδες για θεατές στα γήπεδα μεταφέρονται για τη νέα περίοδο.

Για τον Τελικό…

Μιλάμε για έναν τελικό. Και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές, αλλά αν έπρεπε να δώσω κάπου ένα μικρό προβάδισμα θα το έδινα στη Μπάγερν. Έχει μια συνοχή κι ένα τρόπο παιχνιδιού που παίζει όλο τον χρόνο και η επιθετική της γραμμή με τον τρόπο που πρεσάρει και επιτίθεται κάνει άριστη δουλειά και έχοντας τον Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι μπροστά σκοράρει, εξού και η άποψη ότι τώρα που η Μπάγερν έφτασε τελικό μπορεί να ξεπεράσει στα γκολ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι παίκτες της ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν από τη στιγμή που θα κλέψουν την μπάλα κι έχουν πάρα πολύ καλά τελειώματα.

Μάριος Καπετανάκης
Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου