Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Ο Βασίλης Πατρής με λόγια καρδιάς: ΝΑΙ, γίνεται και ποδόσφαιρο και γράμματα!Ο ποδοσφαιριστής του Ολύμπου Αγ. Σπυρίδωνα Βασίλης Πατρής, με προέτρεψε να γράψω ένα άρθρο γι αυτό που μπορεί να πετύχει κάθε νέο παιδί, αρκεί να το θέλει. Και το έκανε με τα ισχυρότερα επιχειρήματα αυτό, σφού το κατάφερε ο ίδιος μέσα απο την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την θέληση να πετύχει και στις σπουδές του.
Έκρινα σωστό να δημοσιεύσω αυτούσια την επιστολή προς εμένα μιας και κατά τη γνώμη μου το κείμενο αποτελεί ύμνο προς την θέληση του ανθρώπου και τεράστιο παράδειγμα για αυτούς που θέλουν αληθινά να κάνουν τα όνειρα και τα θέλω τους, πραγματικότητα!

Βασίλη συγχαρητήρια!
Αποτελείς ζωντανό παράδειγμα αθλητή και μαθητή και ειλικρινά εύχομαι να βαδίσουν όλα τα παιδιά στον δρόμο που χάραξες με την επιτυχία σου!

Η επιστολή του Βασίλη στο Pieriasport:

<<Ονομάζομαι Πατρής Βασίλειος και χθες ορκίστηκα ως ΜSc (Μεταπτυχιακός) Γεωπόνος, διαβάζοντας τον όρκο, όντας ο μεταπτυχιακός φοιτητής με την υψηλότερη βαθμολογία σε όλο το τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Θα ήθελα να γίνει κατανοητό ότι υπάρχει χρόνος (αν υπάρχει η θέληση πάντα), ώστε κάποιος να προλαβαίνει τις υποχρεώσεις του στο σχολείο (μετέπειτα πανεπιστήμιο) και το ποδόσφαιρο. Ότι δεν πρέπει να υπάρχει η αντίληψη, ότι το ένα ανταγωνίζεται το άλλο ή ότι πρέπει να παρατήσεις το ένα για να πετύχεις στο άλλο. 

Λόγω προπτυχιακών σπουδών, αγωνίστηκα 4 χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα του Έβρου και στον Ηρακλή Σαγήνης και από πέρσι που γύρισα στα πάτρια εδάφη και  ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Βόλο, αγωνίστηκα και αγωνίζομαι και φέτος στον ΓΑΣ Όλυμπο Άγιου Σπυρίδωνα. 

Στις δύο αυτές ομάδες, μπορώ να πω εκ του ασφαλούς, ότι ήμουν στους 3 πρώτους ποδοσφαιριστές 
με τις περισσότερες συμμετοχές σε προπονήσεις και ήμουν παρόν σχεδόν σε όλους τους αγώνες των ομάδων μου, ασχέτως αν έπαιξα ή όχι. Μπορεί να μην ήμουν αρκετά καλός ποδοσφαιριστής
ώστε να αγωνιστώ σε υψηλότερες κατηγορίες, παρόλα αυτά, μπορώ να πω και να αποδείξω ότι ναι! 

Γίνεται και ποδόσφαιρο και γράμματα (που λένε οι παλιοί).

Ποτέ δεν παράτησα κανένα από τα δύο και μελλοντικά βρίσκοντας εργασία, δεν θα παρατήσω το ποδόσφαιρο. 

Τα νέα παιδιά δεν θα πρέπει να μπουν ποτέ στο δίλημμα διάβασμα ή μπάλα. Και τα δύο! 
Αυτή είναι η προσωπική εμπειρία και άποψη μου σχετικά με αυτό το θέμα, ότι το πάθος σου μπορείς να το συνδυάσεις με όλα.>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου