Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Σε αναμονή Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Σάκης Παντελιάδης - Καταπίνουν χιλιόμετρα πρίν το επόμενο βήμα!


Την δική τους προετοιμασία κάνουν δυο απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο της Πιερίας, παραμένοντας σε καλό επίπεδο για την εποχή και έτοιμοι για το επόμενο βήμα της θαυμαστής μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικής πορείας τους.

Σάκης Παντελιάδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονούνται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο του Κορινού, δουλεύοντας την φυσική τους κατάσταση και παραμένοντας έτσι σε πολύ καλό επίπεδο, ώστε να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν όταν γνωρίζουν σε ποιόν σύλλογο θα ανήκουν για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μαζί τους και ο καλός τους φίλους Γιώργος Τριανταφύλλου (Πουθενάς), με τον οποίο τους συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας. Ο Τριανταφύλλου που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Βατανιακού στις εθνικές κατηγορίες.

Περίοδος υπομονής και δουλειάς λοιπόν και για τους 2 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές απο την Πιερία, απο τους πλέον αγαπητούς των φιλάθλων στην περιοχή, έχοντας δίπλα τους τον καλό τους φίλο και πρίν ανακοινωθεί ο επόμενος ποδοσφαιρικός τους προορισμός!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου