Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ο ΣΦΚ Πιερικός παρουσίασε τους προπονητές της ακαδημίας του (φωτο)


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - SEASON 2020/21

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει και υποδέχεται στη μεγάλη οικογένειά της, τους νέους προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2020-2021, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (Giotis Patozas), Αναστάσιο Τσανούσα και Κωνσταντίνο Κραγιόπουλο.

Σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Ιωάννη Κασκαμπανιώτη και την ομάδα του, οι έμπειροι και πετυχημένοι προπονητές έρχονται να πλαισιώσουν το καταξιωμένο team του πρωταθλητή coach Sakis Papavasileiou στα τμήματα υποδομών και να γίνουν συμμέτοχοι στο όραμα της διοίκησης για τη δημιουργία ενός μεγάλου Πιερικού.


Στην παρουσίαση παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, υποσχόμενη στη νέα προπονητική ομάδα ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους, προσφέροντας οτιδήποτε χρειαστεί σε όλα τα επίπεδα. Οι νέοι προπονητές, αφού δήλωσαν πως αντιλαμβάνονται το βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνουν, όντας πλέον στελέχη ενός τόσο μεγάλου & ιστορικού συλλόγου, υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επίτευξη των μεγαλεπήβολων στόχων της ομάδας μας.

Καλώς ήρθατε coaches!!!
Το μέλλον είναι εδώ!

FC PIERIKOS / ACADEMIES
BIG TEAM - BIG HISTORY


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου