Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ!!! - Μητέρα 6 παιδιών έδωσε πανελλήνιες και πέρασε ΙΑΤΡΙΚΗ Αθηνών!!!!


Του Μπάμπη Πεΐδη
Κάποιοι λένε ότι σήμερα δεν υπάρχουν ήρωες ανάμεσά μας. Ότι οι τελευταίοι ήρωες χάθηκαν σε μάχες και πολέμους. Δεν υπάρχουν πρότυπα. Ότι λίγο πολύ είμαστε όλοι το ίδιο.
Πόσο λάθος κάνουν...

Προσωπικά πιστεύω ότι οι πραγματικοί ήρωες ζούν αυτές τις δύσκολες και περίεργες ώρες που όλοι μας βιώνουμε, ανάμεσα μας. Πρότυπα ανθρώπων που με στερήσεις, δυσκολίες, καθημερινά προβλήματα και αξεπέραστες για πολλούς καταστάσεις, καταφέρνουν να ζούν με αξιοπρέπεια και να φροντίζουν τις οικογένειες και τους ανθρώπους τους.

Την ώρα που τα πάντα καταρρέουν γύρω μας και με ένα κράτος που θυμίζει θεατή σε ποδοσφαιρικό αγώνα που ήδη έχει κριθεί, θέματα σαν αυτό, θα έπρεπε αυτό το ...κράτος να επικροτήσει, να διαφημίσει, να στηρίξει και να παρουσιάσει.
Γιατί μέσα απο τέτοιες ιστορίες η Ελλάδα παραμένει ίσως, κράτος ελπίδας και μπορεί να δηλώνει υπερήφανη για τους ανθρώπους και την επόμενη ημέρα της.

Μια γυναίκα που ζεί και μεγαλώνει τα 6 παιδιά της στην περιοχή μας, έδωσε πανελλήνιες και κατάφερε να μπεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Μια μητέρα που το πρώτο της μεγάλο παιδί, είναι στο δεύτερο έτος της σχολής Εμποροπλοιάρχων σήμερα γιατί ακολούθησε αυτό που σαν επάγγελμα είχε όνειρο και στόχο να πραγματοποιήσει.

Οι πληροφορίες μου λένε για μια απίστευτη, φοβερή γυναίκα, πανέξυπνη και δουλευταρού, για την οποία μόνο καλά λόγια έχουν να πούν όσοι την γνωρίζουν. Ο σύζυγος της, καθημερινός, απλός δικός μας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και λάτρης της ομάδας του χωριού καταγωγής του, του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου!

Αυτή λοιπόν για εμένα είναι μια πραγματική ηρωίδα!

Μια μάνα που μεγαλώνει με αρχές και αξίες τα 6 παιδιά της και καταφέρνει να βρεί την δύναμη, το χρόνο και την υπομονή, να διαβάσει και να πραγματοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά της.
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να προβάλλονται και να εξυμνούνται για τις επιτυχίες και τα κατορθώματα τους!  Γιατί το κέρδισαν και το αξίζουν!

Η Κυριακή Αβραμίδου είναι η Κατερινιώτισσα ηρωίδα μάνα! Η 40 ετών γυναίκα, πόντια στην καταγωγή, που κάνει υπερήφανο τον σύζυγο της Γιώργο Τσαουσίδη και τα 6 υπέροχα παιδιά τους!!!

Συγχαρητήρια!!!


*Ευχαριστώ τον καλό φίλο και συνεργάτη της ιστοσελίδας Δημήτρη Καλαϊτζή,
για τις πληροφορίες που μου έδωσε ώστε να συντάξω το παραπάνω κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου