Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Έκκληση για βοήθεια στον 54 ετών πατέρα 3 παιδιών που δίνει μάχη με τον ΚΑΡΚΙΝΟ


Ο Δημήτρης Λουκάς 54 ετών έχει Νεόπλασμα στο Πάγκρεας (ΚΑΡΚΙΝΟ) και η άνεργη σύζυγός του με τρία αγγελούδια παιδιά παρακαλάνε τον θεό να γίνει καλά ο πατέρας τους «Βοηθήστε μας να σώσουμε τον Πατέρα μας.» «Απευθύνω έκκληση σε όλους σας να στηρίξετε την οικογένεια μας στη δύσκολη αυτή στιγμή», λέει η μητέρα των παιδιών και σύζυγος του Δημήτρη που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η φωνή της συζύγου του Δημήτρη ζητάει τρεμάμενη την βοήθεια του κόσμου να βρεθούν τα χρήματα του κόστους 12,500€ και να γίνει η εγχείρηση στον «ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ».

Όπως λέει ο Δημήτρης:
«Είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις αποσυντονισμένος.
Όταν ξαφνικά νιώθεις πόνους και ανακαλύπτεις ό,τι πάσχεις από καρκίνο στο πάγκρεας. Δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά κατανοείς ότι δεν έχεις περιθώρια, αν θες να βοηθήσεις την οικογένειά σου. Πρέπει να κάνω κουράγιο και να σταθώ όρθιος δίπλα τους, να κάνω άμεσα χειρουργείο».

Είναι δύσκολες μέρες για όλους μας λόγω της ανώδυνης οικονομικής κρίσης αλλά και της παγκόσμιας πανδημίας που πλήττει και την Ελλάδα μας,  στο όνομα της ανθρωπιάς που έχουμε όλοι μέσα μας. Βοηθήστε να σώσουμε τον Δημήτρη, κάνετε κατάθεση όσα χρήματα μπορεί ο καθένα σας.

ΙΒΑΝ Εθνικής
GR0401107810000078161407503
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6983932878

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου