Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Φιλική νίκη του Πιερικού επί του Μακεδονικού με 3-1


Νίκη για τον Πιερικό στο φιλικό του Α΄ΔΑΚ, απέναντι στον Μακεδονικό της Θεσσαλονίκης. Καλύτερος ο Πιερικός ο οποίος περιμένει να μάθει σε ποιά κατηγορία θα παίξει τη φετινή χρονιά μετά την άνοδο της περσινής περιόδου, ενώ ο Μακεδονικός του Ανδρέα Πατζιαρά, προετοιμάζεται για την πορεία του στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Οι «μελανόλευκοι» του Σάκη Παπαβασιλείου  έδειξαν καλά δείγματα γραφής κυρίως στο α’ μέρος. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο α’ μέρος, με τον Πιερικό να πετυχαίνει και τα τρία τέρματα του μέσα σε ένα διάστημα δέκα λεπτών.

Συγκεκριμένα, ο Μακρής άνοιξε το σκορ στο 12’ και ακολούθησαν άλλα δύο γκολ με τους Μπενίσκο (20’) και Δεμηρτζόγλου (22’).
Το γκολ για τον Μακεδονικό πέτυχε ο Τσουκάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 45’. Οι «πράσινοι» είχαν και δοκάρι στο β’ μέρος με πρωταγωνιστή της φάσης τον νεαρό Τσιάκαλο.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Παπαβασιλείου): Παπατολίκας, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Ντόσης, Τοπαλίδης, Μακρής, Κριεμάντι, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος.

Επαιξαν και οι Μπαλάφας, Χαρτσιάς, Μπουζούκης, Παντζιάλας, Κουκοδήμος, Πεντζαρομάν, Τουλίκας, Μαυρίδης, Δεμηρτζόγλου, Σιδηρόπουλος, Κυβελίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Κρίτσιανης, Τζελίδης, Καστριτσέας, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Μαυρομάτης, Ζαννάκης, Τσουκάνης.

Μετά το 60’ έπαιξαν οι Βεζυρίδης, Γουνόπουλος, Γάκης, Κυριακίδης, Σιαγλής, Αμοιρίδης, Τούλας, Τουλής, Τσιάκαλος, Νικολαΐδης, Ανδρεάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου